Achizitionarea semintelor de legume

Acum e aproape toamna si cel mai probabil va pregatiti sa culegeti deja recolta, insa sigur va ganditi cum sa va organizati mai bine pentru anul viitor in ceea ce priveste achizitia de seminte. Indiferent daca aveti nevoie de seminte pentru cateva ghivece, pentru o gradina de cativa metri patrati sau le doriti pentru a putea acoperi o suprafata mai mare, achizitionarea semintelor este foarte importanta.

In primul rand, faceti un plan al suprafetei ce trebuie acoperita de seminte. In acest fel veti putea cunoaste cantitatea exacta de care aveti nevoie. Pentru a se dezvolta, unele seminte au nevoie de un mediu potrivit. Daca veti dori sa cresteti rosii in ianuarie, s-ar putea sa nu va reuseasca. Tineti cont de clima, tip de sol, cantitatea anuala de precipitatii si expunerea la soare a terenului.

In ceea ce priveste furnizorii de seminte, trebuie neaparat sa fiti selectiv. Cumparati doar seminte de calitate, asa cum sunt cele puse la dispozitie de magazinul online Regal Fermierul. Este neapara necesar ca pe pachet sa fie inscriptionate toate elementele de identificare a ceea ce contine: soi, producator, lot, termen de valabilitate si descrierea modului de plantare si ingrijire.

Daca doriti sa semanati o suprafata mai mare si nu stiti sa apreciati exact ce cantitate de seminte este necesara, puteti cumpara mai multe seminte. Exista unele soiuri cum ar fi loboda, salata sau ridichile, care pot avea chiar si doua recolte intr-un an, deci daca luati mai multe seminte castigul va fi de partea dumneavoastra, pentru ca veti putea semana in ambele sezoane.

Unele seminte au nevoie de conditii speciale sau de o perioada de pregatire pentru a germina. In unele cazuri sunt necesare tratamente termice sau fitosanitare, unele pot germina numai la lumina, iar altele numai la intuneric. Din aceste motive este bine sa cititi cu atentie toate specificatiile marcate pe ambalaj, iar la nevoie, sa cereti ajutorul unui specialist.

Sisteme de irigatii, echipamente pentru sere si solarii, tot ce aveti nevoie pentru o recolta bogata | regalfermierul.ro

echipamente pentru sere si solarii

Magazinul online Regal Fermierul sta la dispozitia clientilor atat cu seminte de fructe si legume, cat si cu sisteme de irigatii, echipamente pentru sere si solarii sau chiar ingrasaminte organice si anorganice. Accesati https://www.regalfermierul.ro/ si veti avea surpriza de a gasi tot ce trebuie pentru o recolta bogata!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.