Afla care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a inchiria o masina

Conducatorii auto care au nevoie sa apeleze la serviciul de inchirieri auto in Bucuresti trebuie sa stie despre aceasta varianta ca este una moderna si practica. Mai mult, alegerea unui autoturism este foarte usoara, iar soferii se pot bucura de independenta in miscare, dar si de posibilitatea de a se deplasa intr-un mod eficient atat in oras, cat si in afara acestuia. Pentru a beneficia insa de un autoturism inchiriat, soferii trebuie sa stie care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca.

Ce acte sunt necesare pentru inchirierea unui autoturism?

Pentru inceput, persoanele interesate de inchirierea unui autoturism trebuie sa stie ca pentru a se bucura de un astfel de serviciu, este necesar sa prezinte companiei in cauza buletinul ori pasaportul, impreuna cu permisul de conducere. Copiile/fotografiile trebuie neaparat trimise prin e-mail firmei de inchirieri ori pot fi predate in momentul in care masina este livrata soferilor.

Sofer aditional?

Exista situatii in care conducatorii auto care inchiriaza o masina pot avea nevoie sa treaca in contract un sofer aditional. Este vorba despre o practica folosita indeosebi de catre cei care pleaca in vacanta si nu vor sa conduca o perioada indelungata. Potrivit conditiilor de pe site-ul Inchirieri-masini.ro, persoanele fizice au posibilitatea de a adauga in contract incat doi soferi aditionali fara a exista costuri suplimentare. Atentie, insa: copii ale permisului de conducere, dar si copii ale buletinului fiecarui sofer aditional trebuie furnizate companiei rent a car Bucuresti.

Returnarea autoturismului la timp

Conform contractului care se incheie intre soferi si firma de inchirieri, o zi de inchiriere reprezinta 24 de ore. In cazul in care soferii intarziere sa returneze masina cu doar doua ore, nu sunt obligati sa achite taxe in plus. In schimb, daca intarzierea la predare este mai mare de 4 ore, atunci cand conducatorii auto sunt obligati sa achite o zi in plus de inchiriere.

Inchirieri auto in Bucuresti | rent a car Bucuresti | Inchirieri-masini.ro

inchirieri auto in Bucuresti

Calatorii intr-o tara straina

Masinile inchiriate pot fi folosite atat in Romania, cat si in tari straine. Soferii trebuie sa notifice insa compania de care la obtin autoturismul in cazul in care planuiesc sa treaca granita, indiferent daca fac acest lucru in interes de serviciu sau in interes personal. In acest fel, firma de inchirieri are suficient timp la dispozitie pentru a pregati atat procura, cat si asigurarile necesare pentru o calatorie linistita, fara peripetii.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.