Afla cum te poate ajuta un anticariat sa pleci in vacanta!

Sfarsitul de an este un moment potrivit pentru cei care isi doresc sa ia o pauza si sa plece intr-o scurta vacanta. Una dintre principalele probleme care pot impiedica indeplinirea acestei dorinte este lipsa banilor, care poate fi solutionata cu ajutorul anunturilor de tipul „cumpar carti in regim de anticariat”.

Cum ar putea ajuta aceste anunturi? Foarte simplu, cei care au nevoie de bani pot alege sa isi vanda o parte dintre cartile pe care le au, pe care nu le mai citesc. Uneori, valoarea acestora poate fi mult mai mare decat proprietarii si-au imaginat, astfel ca bugetul pentru vacanta este pregatit.

Cine este cel care „cumpar carti in regim anticariat”?

Cei care inca nu au aflat de aceasta practica pot fi uimiti sa afle ca in spatele acestor anunturi sunt chiar anticariatele, cei mai cunoscuti comercianti de carti vechi. Acestea apelează la această metoda din mai multe considerente, insa principalul motiv este acela de a-si imbogati si diversifica propria colectie de carti.

Cumpar carti in regim de anticariat | Cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

cumpar carti in regim de anticariat

De asemenea, de exemplu, anticariatul CumparCarti.ro isi propune sa ofere o mana de ajutor oamenilor care au nevoie. Cei care au nevoie de bani, fie pentru o vacanta, fie pentru alte carti sau oricare alt motiv, isi pot vinde cartile pe care le au in biblioteca si pe care oricum nu le mai citesc.

Chiar si cei care pur si simplu isi doresc mai mult spatiu in locuinta, iar cartile ocupa o parte din acesta pot apela la aceasta solutie. Astfel, anticariatele le asigura si o soarta mai buna cartilor care nu mai sunt apreciate, in caz contrar acestea avand sanse sa ajunga la gunoi sau pe foc.

Ce carti pot fi vandute anticariatelor?

Fiind vorba despre anticariate, oamenii pot crede ca acestea cauta sa cumpere numai carti vechi, dar acest lucru este eronat. Anticariatele cumpara, deopotriva, carti vechi si carti noi, din orice domeniu de activitate.

Tocmai de aceea, unele dintre anunturile acestora sunt si „cumpar carti de orice fel”. Singurul criteriu pe care acestea trebuie sa il indeplineasca este sa se afle intr-o stare buna, cartile fiind cea mai buna metoda de a calatori.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.