Ai depasit etapa in care erai fascinat de cartile SF? Iata ce poti face cu cele din biblioteca pe care nu le mai citesti!

De-a lungul vietii, preferintele oamenilor in ceea ce priveste subiectele cartilor se schimba, chiar de mai multe ori in unele cazuri. Astfel ca se poate ajunge ca majoritatea volumelor din biblioteca sa aiba teme care nu mai prezinta niciun interes pentru posesor, devenind deci inutile.

Pentru a putea scapa de aceste volume care nu mai sunt de folos si ocupa spatiul inutil, fiind adevarati magneti de praf, proprietarii pot raspunde anunturilor de genul „cumpar carti de orice fel”. Dupa cum se mentioneaza in descrierea anuntului, autorul acestuia nu tine cont de domeniul sau tipul cartilor pe care urmeaza sa le cumpere.

Cum pot fi vandute volumele prin intermediul anunturilor „cumpar carti de orice fel”?

Procesul de vanzare a cartilor autorilor care promoveaza astfel de anunturi este foarte simplu. Vanzatorul nu trebuie decat sa il anunte ca are carti de vanzare si sa stabileasca data, locul si ora, la care sa aiba loc tranzactia, iar de restul se va ocupa cumparatorul.

Acest lucru este insa valabil numai in cazul acestui tip de anunturi, deoarece in spatele lor se afla, de fapt, anticariate care si-au dezvoltat o alta ramura de activitate, cea de achizitii carti. In acest fel, anticariatele urmaresc sa vina si in ajutorul celor care au carti in biblioteca pe care nu si le mai doresc, dar si in beneficiul propriu, pentru a-si creste si diversifica propria colectie de volume.

Cumpar carti de orice fel | achizitii carti | CumparCarti.ro

Cumpar carti de orice fel

La momentul stabilit de comun acord, o echipa a anticariatului se va deplasa la adresa indicata de vanzator pentru a incheia tranzactia. Aici, volumele propuse spre vanzare vor fi evaluate de un anticar cu experienta, cum sunt cei din echipa anticariatului online CumparCarti.ro, iar daca vanzatorul este de acord cu suma propusa in schimbul lor, atunci vanzarea se poate incheia. Cartile vor fi platite pe loc, cash si ridicate chiar in acel moment de anticariat, fara a se solicita niciun cost suplimentar pentru vanzator.

Prin urmare, vanzatorul nu va depune niciun efort pentru a scapa de cartile nedorite. In plus, va obtine si castiguri financiare in schimbul lor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.