Avantajele inchirierii de nacele

Nacelele sunt platforme de lucru la inaltime, care pot fi folosite in orice ramura a industriei de constructii, insa cele mai des inchirieri de nacele sunt realizate pe santierele de constructii, unde este necesar sa se lucreze la inaltime, iar oamenii sa fie ridicati unde au nevoie impreuna cu materialele necesare.

Tipurile de nacele

In functie de mai multe criterii, platformele de lucru la inaltime pot fi de mai multe feluri, precum nacele, nacele hidraulice, autonacele, nacele telescopice sau nacele feroviare. Insa, principalele tipuri de nacele si cele mai folosite sunt nacele foarfeca, cu auto-propulsie, nacele spider sau autonacele.

Tinand cont de aceasta varietate de modele, cu aplicatii diferite, in functie de specificul proiectului si de ramura domeniului. De aceea, companiile care ofera nacele de inchiriat reprezinta o solutie optima pentru cele care au nevoie de un anumit model de nacela, pentru o perioada de timp delimitata.

Spre exemplu, daca sunt necesare pentru lucrul la exterior, cele mai potrivite sunt nacelele remoracabile, insa pentru lucrul la interior recomandate sunt nacelele autopropulsate, daca este necesara doar ridicarea pe verticala, atunci nacelele foarfeca sunt cele mai bune.

O firma care ofera astfel de utilaje pentru inchiriere este AD Utilaj, al carei portofoliu cuprinde o gama variata de nacele, de la cele mai mici, pana la cele mai pari, cum sunt: nacele diesel articulate sau foarfeca si chiar nacele electrice.Intreg portifoliu se poate observa pe siteul AdUtilaj.ro.

Inchirieri de nacele | nacele de inchiriat | AdUtilaj.ro

inchirieri de nacele

Avantajele oferite de inchirierea nacelelor

  1. Sunt potrivite pentru transportul persoanelor, materialelor si echipamentelor de lucru, in conditii sigure, eficiente si economice;

  2. Fixarea la perete este rapida si sigura, realizata prin ancoraje special proiectate;

  3. Extensiile la perete pot fi trase complet sau doar partial, astfel este posibilia adaptarea profilului platformei la cel al cladirii;

  4. Priza monofazica de 220V in tabloul de comanda al platformei permite utilizarea sculelor cu putere mare;

  5. Permit intotdeauna operatorilor sa lucreze in conditii optime, prin urmare creste si viteza de executie a lucrarii.

Desi cel mai des sunt utilizate in domeniul constructiilor, atat in interiorul halelor, cat si in exterior, nacelele pot fi utilizate in schimbarea sau instalarea de corpuri luminoase, spalarea geamurilor cladirilor, toaletarea copacilor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.