BENEFICIILE FIECARUI TIP DE ANVELOPE

Anvelopele de iarna sunt special fabricate pentru a imbunatati tractiunea pe gheata si zapada, si pentru cand temperaturile sunt pe minus. Tractiunea furnizeaza aderenta necesara pentru a putea mentine controlul masinii atunci cand acesta se afla pe zapada sau pe gheata. Franele ABS si controlul tractiunii poate face mai usoara mentinerea unei bune tractiuni, dar numai daca ajuta si cauciucurile la acest proces.

Continutului de cauciuc al anvelopelor de iarna le este adaugat un alt compus care le face mai lipicioase astfel masina avand o aderenta mult mai buna la gheata si zapada. Mai au de asemenea un alt compus ce face cauciucul mult mai flexibil ceea ce inseamna ca nu lasa zapada sa se depoziteze in striatiile cauciucului. Asta inseamna ca performanta anvelopelor de iarna va fi imbuanatatita cu 25 pana la 50 % fata de anvelopele de vara sau de cele pentru toate sezoanele.

Atat anvelopele de vara cat si cele de iarna si cele pentru toate sezoanele au atat avantaje cat si dezavantaje ca orice alt lucru existent. Anvelopele de vara au un cauciuc mult mai moale ceea ce rezulta o performanta mult mai buna dar acestea tind sa se uzeze mult mai repede. Anvelopele de iarna, dau o performanta mult mai mare pe zapada si pe gheata cu suprafata lor lipicioasa si santurile adanci, dar masina consuma mai mult combustibil atunci cand acestea sunt folosite. Iar anvelopele potrivite pentru toate sezoanele, sunt durabile dar performanta pe care acestea o ofera este foarte slaba, atat pentru vara cat si pentru iarna.

Pentru a gasi o gama variata de anvelope, Cauciuc Auto ofera spre vanzare anvelope de iarna, de vara, anvelope second hand dar si anvelope noi.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.