Cand este nevoie de un scaun rulant?

Sunt mai multe momente in care un scaun rulant se poate dovedi cea mai buna solutie si de aceea specialistii recomanda utilizarea celor mai bune produse, care sa ofere persoanelor care au nevoie de astfel de scaune, tot confortul.

Un scaun rulant pentru persoanele care nu se pot misca temporar

Sunt anumite situatii in care pentru o anumita perioada de timp o persoana poate avea nevoie de un scaun cu rotile. Un exemplu in sensul acesta poate fi acel moment in care isi fractureaza unul sau ambele picioare. Intr-o astfel de situatie, scaunul rulant se va dovedi solutia salvatoare. Momentele in care o persoana poate fi in imposibilitatea de a merge sunt multe si utilizarea scaunului rulant depinde in mare masura de timpul de recuperare.

Un scaun rulant pentru persoanele care nu pot merge deloc

Pierderea abilitatii de a merge poate fi generata de mai multe motive, cele mai importante dintre ele fiind accidentele sau anumite afectiuni. Uneori persoana in cauza chiar isi poate pierde un picior sau pe ambele, dar exista si situatii in care bolnavul nu poate misca picioarele si nu se poate sustine pe ele din cauza unor probleme neurologice.

Scaun rulant | Scaun cu rotile | MagazinulOrtopedic.ro

scaun rulant

Indiferent de motivul pentru care s-a instalat starea de invaliditate, ceea ce conteaza este ca bolnavul sa aiba cel mai bun carucior, care sa il ajute sa se miste independent si sa nu depinda de alte persoane.

Atunci cand persoanele care sufera de astfel de probleme descopera ca se pot descurca si singure pentru o mare parte din sarcini, din punct de vedere psihologic vor avea exclusiv de castigat. Acesta este motivul pentru care medicii recomanda carucioarele cu rotile in locul statului in pat, in asteptarea altor persoane care sa vina in ajutor. Bolnavii independenti au o stare psihica mult mai buna decat cei dependenti.

Pe site-ul www.magazinulortopedic.ro pot fi gasite mai multe astfel de produse, intr-o gama diversificata, astfel incat fiecare apartinator sa poata gasi produsele de care are nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate, la preturi foarte avantajoase si uneori chiar in pachete promotionale si oferte speciale.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.