Cazeaza-ti anvelopele la hotel

Suna ciudat nu? Pentru cei mai multi dintre noi cuvantul „hotel” este sinonim cu vacanta, calatorie de afaceri, aventura, popas sau loc de munca. Ultimul tip de hotel ciudat despre care am auzit ca ar exista chiar si in Romania, ar fi cel de caini si pisici. Bine, se explica, daca stapanii pleaca din localitate si nu isi pot lua animalele de companie cu ei, acestea din urma au nevoie de ingrijiri speciale: hrana, baita, masaj, cosmetica, dresaj, relaxare. Cine s-ar fi gandit ca astazi exista chiar si un hotel pentru anvelope auto .

Uite ca exista! Schimbarea sezoniera a anvelopelor vechi cu alte cauciucuri noi, nu numai ca se face acum mai simplu, dar vine la pachet cu servicii conexe. Depozitarea anvelopelor pe care nu le folosesti in prezent sunt depozitate in locuri special amenajate pentru a fi pastrate in conditii optime: departe de razele soarelui, dar si de frig extrem, departe de surse nocive de caldura sau substante chimice, dar mai ales NU in aer liber unde umiditatea crescanda sau scazanta le va afecta calitatea in timp. La hotelul de anvelope iti poti lasa, contra unei sume lunare derizorii, anvelopele depozitate in siguranta.

Ce preferi? Preferi sa depozitezi cauciucuri in balcon sau sa ai loc de hamac vara? Preferi sa cumperi anvelope de doua ori mai des sau preferi sa le depozitezi corect? Preferi sa platesti acum mai putin pentru a pierde mai tarziu mai mult? Da, stiu. E ca si cum te-as intreba daca preferi paine goala sau friptura! Vrei calule ovaz?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.