Ce carti sunt vizate de un anticariat care cumpara carti?

Mediul online, in special platformele de anunturi, sunt locurile in care oamenii gasesc anunturi variate, inedite sau chiar interesante, iar unul dintre cele mai des intalnite si care poate face parte din aceste categorii este „anticariat cumpar carti”.

Cu toate ca este, uneori, inclus in categoria anunturilor inedite, aceasta activitate pe care o desfasoara anticariatele este una veche, dar mai putin cunoscuta. De aceea, odata cu rolul pe care l-a capatat internetul in viata oamenilor, acesti comercianti de carti au abordat si acest mediu pentru a-si dezvolta activitatea. Cu alte cuvinte, anticariatele s-au adaptat noilor tendinte.

Unul dintre aceste anticariate, care este activ din punct de vedere al promovarii activitatii de achizitii carti si care a inteles importanta internetului este Anticariat-Carti.com.

Anticariatul cumpara carti vechi si noi deopotriva

Anticariatele sunt cunoscute ca fiind vanzatori de carti vechi, motiv pentru care atunci cand afla despre activitatea de achizitii carti pe care acestea o desfasoara, cei mai multi dintre oameni se gandesc la faptul ca acestea cumpara carti vechi.

Anticariat cumpar carti | Cumpar carti din Bucuresti | Anticariat-Carti.com

anticariat cumpar carti

Cartile vechi sunt, in general, mai valoroase, iar unele dintre acestea sunt adevarate comori literare, insa faptul ca anticariatele cumpara carti vechi este numai partial adevarata, deoarece anticariatele cumpara si carti cu data apritiei mai recenta sau chiar cele mai nou lansate volume.

Anticariatele cumpara orice fel de carti

Motivul pentru care anticariatele si-au dezvoltat aceasta activitate si pentru care cumpara carti vechi si noi este dorinta de a avea un stoc propriu cat mai numeros si mai diversificat. Prin urmare, la anunturile de tipul „cumpar carti din Bucuresti” oricine are carti in biblioteca pe care nu le mai citeste si care nu mai prezinta interes poate sa le vanda anticariatelor, mai ales ca acestea accepta carti din orice domeniu.

Astfel că indiferent daca au in biblioteca volume de literatura sau manuale scolare, carti tehnice sau albume de arta, toate acestea pot fi cumparate de un anticariat.

In concluzie, cei care au nevoie de bani sau de spatiu in biblioteca isi pot vinde cartile unui anticariat, indiferent de domeniul sau de anul de aparitie al acestora.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.