Ce trebuie sa stii despre optiunea de aplicare extensii de par disponibila in salonul Joya

Pentru femeile care nu au un par lung si bogat, pentru cele care nu au rabdare sa isi lase parul sa creasca pentru a avea o schimbare de look, optiunea de aplicare extensii de par in cadrul salonului JoyaSalon.ro este ideala!

Extensiile sunt din fir de par uman si se ataseaza suvitelor de par natural de la radacina prin lipire, cu clipsuri sau prin innodare, procedura ce dureaza pana la cateva ore, in functie de cat par doresc sa adauge clientele. Extensiile de par pot fi tunse, coafate si vopsite, ca si parul normal. Pentru ca un par frumos necesita multa atentie, extensiile de par necesita o grija mult mai mare.

Cum alegi solutia de aplicare extensii par potrivita tipului tau de par?

La fel ca si in cazul optiunii de aplicare extensii gene, aplicarea extensiilor de par presupune cunoasterea catorva elemente esentiale. Spre exemplu, extensiile cele mai cunoscute sunt cele cu silicon, a caror aplicare se face prin topirea bondulei de keratina cu un aparat special. Extensiile cu micro ring sunt suvite individuale care se prind cu ajutorul unor mici inele metalice, care se aplica fie la cald, fie la rece.

Aplicare extensii de par | aplicare extensii gene | Joyasalon.ro

aplicare extensii de par

Extensiile cusute, pe de alta parte, se gasesc in functie de lungime si densitate, aplicate cu ajutorul unui ac si prinse printr-o impletitura care se face strans pe scalp. Acestea pot fi pastrate pana la 3 luni, fiind refolosibile si reaplicabile de pana la 2-3 ori. Extensiile de par microring dau volum si confera parului un aspect extrem de elegant, care nu poate fi gasit la celelalte tipuri de extensii, fiind foarte flexibile in par si pot fi mutate in cazul in care clientele simt o jena intr-o parte a scalpului

Extensiile cu clips se aplica cu ajutorul clipsurilor, sunt perfecte pentru ocazii, pot fi aplicate acasa sau la salonul Joya insa se indeparteaza inainte de culcare, fiind o solutie temporara de schimbare a look-ului. Nu in ultimul rand, este bine de stiut faptul ca extensiile din par natural sunt usor de intretinut, pot fi spalate, coafate si tunse intocmai ca si parul natural si nimeni nu isi va da seama de acest lucru.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.