Cele mai cautate volume de catre anticariatele care cumpara carti

Sunt tot mai multe persoane care cauta anunturi de tipul cumpar carti din Bucuresti pentru a vinde cartile pe care le au in biblioteca. Cei mai multi mostenesc bibliotecile de la parinti si bunici, dupa care ajung la concluzia ca aceste carti sunt complet inutile pentru ca nimeni nu le citeste si doar atrag praful din casa. Anticariatele online sunt mereu gata sa cumpere cartile pe care alte persoane nu le mai utilizeaza.

Cumpar carti Bucuresti – cele mai cautate categorii de carti

Un anticariat care cumpara carti este interesat de toate cartile posibile, insa exista si anumite categorii foarte apreciate si care atrag mult interesul.

Colectiile

In momentul in care o persoana are o intreaga colectie de carti, cum ar fi toate cartile aparute la Adevarul sau toate cartile dintr-o serie cum a fost Biblioteca pentru toti, daca aceasta colectie este completa, anticariatul isi va manifesta cu siguranta interesul inca de la bun inceput pentru ele, deoarece colectionarii le cauta pentru a le cumpara pe toate.

Best seller-uri

Aceste carti care au ajuns foarte cunoscute si foarte citite la nivel international si chiar mondial sunt, de asemenea, apreciate de anticariate. Toate acestea sunt disponibile in librarii la preturi foarte mari, iar pasionatii de lectura le cauta la preturi mai avantajoase. De cele mai multe ori, un cumparator va achizitiona mai multe astfel de carti din anticariat la pretul pe care l-ar fi dat pe una singura ceea ce este foarte avantajos.

Carti tehnice care nu se mai editeaza

Potrivit Anticariat-carti.com, cartile tehnice apartinand anumitor profesori universitari sau anumitor persoane importante sunt de asemenea foarte cautate. De obicei, aceste titluri apar pe fisele bibliografice pentru lucrarile academice, drept pentru care sunt numerosi studenti care le cauta si nu le pot gasi in biblioteci. Aceste carti sunt vandute de proprietarii lor cel mai repede atunci cand acestia nu manifesta niciun interes pentru domeniul la care fac referire.

Cumpar Carti din Bucuresti | anticariat care cumpara carti | anticariat-carti.com

anticariat care cumpara carti

Cartile cu autografele autorilor

Cartile care au autograful si mesajul autorului pe ele sunt, de asemenea, foarte cautate de colectionari, iar anticariatele le apreciaza la adevarata lor valoare. Sunt putine astfel de carti deoarece majoritatea cumparatorilor isi achizitioneaza cartile din librarii si nu de la targuri de carte. De asemenea, foarte multi autori cautati au decedat de mult, deci cartile cu autografele lor sunt considerate volume de colectie foarte cautate si apreciate, care se vad la un pret considerabil.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.