Cum a schimbat internetul felul in care sunt conduse afacerile

Multumita internetului, practic orice ti-ai dori poate sa ajunga la usa ta in cateva zile, indiferent din orice colt al lumii ar veni. Si informatiile personale au devenit mai accesibile datorita internetului, poti sa cauti informatii despre un var indepartat de care nu mai stii nimic si pana la colegi de scoala sau de munca. Parintii nu mai trebuie sa piarda nopti in asteptarea fiilor sau ficelor adolescenti, cu ajutorul telefoanelor mobile ii pot suna sau trimite un mesaj pentru a-i controla.

Dar pe cat de mult s-au schimbat vietile personale, viata profesionala si cea a afacerilor a fost de-a dreptul revolutionata in ultimii 10 ani, devenind de-a dreptul de nerecunoscut fata de cum era. Tehnologia, aici referindu-ne la evolutia tehnologiei comunicatiilor si cea a informatiei, a schimbat definitiv fata si ritmul desfasurarii afacerilor. Usurinta cu care se pot cumpara si accesa diferite magazine online ce comercializeaza tehnologie moderna, este la indemana si accesibila tuturor, precum Shop Tehnic ce se ocupa cu punerea in vanzare de baterii laptop, incarcator laptop, accesorii si multe alte piese necesare.

Comunicarea si informatiile calatoresc din ce in ce mai repede, lumea pare din ce in ce mai mica, si asta are mari consecinte in modul in care sunt manageriate afacerile. Stocarea informatilor importante in calculator sau laptop in loc de vechile dosare aruncate intr-un sertar, a facut accesul la informatie mult mai usor si accesibil. Folosirea e-mail-ului permite lumii afacerilor sa comunice si sa trimita fisiere rapid, catre orice alta locatie din birou sau in afara acestuia. Internetul wireless, smartphon-urile si telefoanele blackberry au facut mai usoara munca de acasa, permitandu-le celor dependenti de afacerea lor sa poata lucra si de acasa si sa fie in orice moment la curent cu bunul mers al afacerii.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.