Cum folosesti negrul in designul locuintei?

Negrul este o culoare eleganta, o alegere rafinata atat din punct de vedere al alegerilor vestimentare, cat si din punct de vedere al designului interior. Negrul poate fi folosit in mai multe moduri, de la pereti-accent la interioare sau bucatarii in stil onix.

Cea mai inchisa culoare din spectrul de culori atrage dupa sine un plus de rafinament si de dramatism, dar si energie pozitiva in viata oamenilor. Pentru ca negrul nu se va demoda niciodata si nu poate fi asemnat cu nicio alta culoare, acesta confera lux oricarei incaperi.

In ce incaperi poate fi folosit negrul si de ce?

Negrul poate fi folosit in primul rand in bucatarie. Aici negrul se va dovedi o solutie de efect simpla, pentru corpurile din bucatarie, punand in evidenta valoarea accesoriilor si electrocasnicelor din bronz, inox sau nichel.

De asemenea, negrul poate fi folosit ca si culoare dominanta pe un perete-accent, fie in living, fie in dormitor, pentru tablouri si fotografii. Aceasta optiune originala este ideala in spatii restranse, dar si in spatii mai mari.

In holurile de trecere, negrul este o varianta rafinata pentru ca aduce un plus de eleganta si creeaza senzatia unui spatiu mai intim. Pe tavan, negrul este o optiune delicata ce pune in valoare elemente decorative, de la grijzi pana la scafe, fiind folosit pentru a defini o anumita zona dintr-o incapere mai mare.

Negrul poate fi folosit si ca tabla de scris in bucatarie, spre exemplu, unde gospodinele pot alege un loc sa scrie meniul pentru ziua respectiva, sa scrie ingredientele necesare unei retete, sa scrie lista de cumparaturi sau sa puna citate motivationale sau glume pentru ceilalti membrii ai familiei.

Negrul este o varianta ideala pentru decoratiunile interioare, iar proprietarii pot introduce elemente decorative interesante precum rame foto, perne, statuete, piese de moblier mici, pentru a crea ideea de eleganta si de rafinament, evidentiind spatiile luminoase.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.