Cum poti obtine profit din carti vechi

Cu siguranta in biblioteca fiecarui om exista si carti vechi, fara o prea mare insemnatate sau utilitate pentru acesta. Cartile ce au apartinut bunicilor si parintilor, nerevendicate de nimeni, sunt acum date uitarii. Mai mult, ocupa prea mult loc intr-o biblioteca in care cei mici au nevoie de spatiu pentru a-l aseza la loc de cinste pe Harry Potter sau alte personaje noi indragite. Pentru cei care nu stiu ce sa faca cu cartile vechi si nu se indura sa le dea la maculatura, exista un anticariat de carti, http://cumparcarti.ro/care face constant achizitii carti din toate domeniile, mai noi sau mai vechi.

Cartile vechi pot aduce profit

Pe o carte veche vanduta in targ nimeni nu ar da nici 2 lei. Asta pentru ca oamenii nu se adreseaza segmentului de populatie care sa caute carti sau obiecte de cultura. Intr-un anticariat insa, numai oamenii care sunt avizi dupa cunoastere, sunt insetati sa citeasca si sa afle lucruri noi din carti vechi, intra.

Cartile vechi pot aduce profit celor care le au in biblioteca si nu le mai doresc. Exista un anticariat unde se cumpara chiar si almanahe vechi, carti de religie, tehnica, botanica, practic din orice domeniu pentru a fi reconditionate si revandute unor colectionari sau unor oameni care chiar cauta sa isi imbogateasca cultura generala in acest fel.

O carte veche are o valoare inestimabila, indiferent care ar fi subiectul tratat. Asadar, oamenii care isi fac ordine in biblioteca, in casa, in viata si decid sa arunce toate lucrurile vechi, trebuie sa ia in calcul faptul ca pot obtine un pret corect pe ele, din partea unei echipe care le evalueaza in mod gratuit si se deplaseaza si acasa pe toata raza municipiului Bucuresti. Cu un minim de efort, cartile care ocupa spatiu pot fi transformate in bani castigati in mod cinstit.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.