Cum sa aranjezi o gradina sa fie functionala

Cresterea asa cum trebuie a unei plante este un lucru extraordinar, dar aranjarea acestora intr-un peisaj fabulos este si mai buna. Un design perfect al unei gradini joaca un rol extrem de important in frumusetea unei curti. In acest fel, casa se va integra perfect in decorul gradinii iar in acest fel toata proprietatea va arata foarte bine si valoarea per total a casei si a curtii acesteia va creste. Cu ajutorul designului curtii si gradinii, poti crea un un spatiu exterior extrem de intim si de primitor, prin crearea unor bolti de vita, garduri din piatra naturala sau multe alte plante ce pot fi folosite pentru a crea garduri naturale ce vor delimita spatiile pe care le creezi.

Toate designurile care sunt create pentru o gradina trebuie sa contina mai multe spatii, fiecare destinat pentru altceva, si anume spatii de munca, ii care sa-ti poti sadi o gradina de legume, locuri speciale pentru compost dar si pentru aruncarea gunoaielor. Dar se mai poate de asemenea crea si zone de distractie, si anume tersase, zone verzi de joaca pentru copii, zone special destinate pentru gratarele in familie sau zone amenajate pentru a te putea bucura de aerul curat si cerul instelat al noptii. Si tot in interiorul gradinii mai poti avea locuri speciale atat pentru cei mici dar si pentru animalul de companie al familiei.

Designul unei curti poate fi atractiv, dar acesta trebuie sa fie si functional, si sa indeplineasca si sa satisfaca toate nevoile pe care proprietarii le au, altfel acesta nu va fi practic si in final va fi nefolositor. Iar pentru ca o gradina sa fie completa are nevoie de amenajari gradina dar si de un gard piatra naturala, toate oferite de Dale Pietra, pentru sporirea frumusetii si a functionalitatii.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.