Cum sa fii fericit fara sa te gandesti la bani

Aceasta este o intrebare destul de dificila. Si multi oameni ar considera ca nu este posibil sa fii fericit daca nu ai bani sa iti cumperi tot ceea ce iti doresti sau sa mergi in locurile in care iti doresti. Suntem cu totii ahtiati pentru cumpararea lucrurilor de consum, iar piata ne exploateaza dupa bunul chef al marilor companii producatoare. Atat cand vine vorba despre produsele alimentare, cat si despre haine ori produse de infrumusetare.

Cumpar ceasuri

Suntem asa cum ne-a lasat natura, iar sanatatea nu vine dintr-o pastila de energie, precum nici frumusetea nu vine dintr-o pastila de slabit ori dintr-un tub de crema pe care trebuie sa o folosesti cat mai mult ca sa se consume, apoi sa cumperi iar si iar pentru a ii face pe altii bogati.

Analizeaza atent produsele de care ai nevoie in mod necesar pentru ca tu sa te simti bine, sanatos si frumos, si pune la vanzare pe internet produsele pe care nu le folosesti. Fie ca este vorba despre haine ori alte lucruri. In acest fel vei face rost de bani si iti vei si simplifica viata, devenind mai fericit. Cu banii iti vei putea cumpara cele necesare, dar ai grija totusi ca lista sa nu fie foarte lunga.

Una dintre solutiile acestei perspective este este solutia de a iti vinde obiectele personale pe care nu le mai folosesti. Spre exemplu poti vinde ceasurile pe care nu le folosesti nici tu nici membrii familiei tale. Intra pe net si cauta cumpar ceasuri sau amanet ceasuri Bucuresti, ori suna la numarul de telefon 0763.142.272.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.