Cum sa mergi corect pe tocuri

Unul dintre lucrurile de baza si cea mai puternica miscare pe care o poate face o femeie indiferent de locul si momentul in care se afla este sa aibe un mers sexy si plin de incredere. Acum bineinteles ca nu este nevoie sa porti tocuri mereu pentru a fi sexy. Dar alura pe care o ofera o pereche de pantofi cu toc este extrem de senzuala, acestia oferind lungime si finete piciorului iar frumusetea pe care o ofera pantofii te vor face sa te simti imediat precum o zeita, iar in schimb vei primi tone de admiratie.

Nu toti pantofii cu toc sunt creati in mod egal. Daca niciodata pana atunci nu ai mai purtat tocuri, atunci ar fi bine sa alegi ceva cu tocul cat mai mic si cat mai lat, pentru a-ti oferi suport si sustinere, si totodata pentru a te putea obisnui cu ideea de pantofi cu toc. O data ce incepi sa te obisnuiesti cu acest tip de tocuri, poti evolua si poti trece catre un toc mai inalt si mai subtire. Dar totusi nu face o trecere brusca de la niste tocuri mici la unele cui de 15 cm.

Marea majoritate a femeilor nu-si examineaza mersul. In pantofi normali, sport, acesta este in regula dar cand vine vorba despre tocuri treba sta cu totul altfel, cu cat mai inalte vor fi tocurile cu atat si mersul va trebui sa fie mai precis si mai hotarat. Incepe prin a sta in pantofi pentru a sti unde si cum trebuie sa-ti distribui greutatea, pentru ca o data ce vei afla asta, va fi mult mai usor sa-ti ajustezi mersul. Iar Matar le poate ajuta pe femei, prin gama lor variata de pantofi piele si cizme cu toc, si nu numai.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.