De ce sa alegi o imprimanta second hand?

Cand vorbim de tehnologie, ceea ce este de ultima generatie nu este neaparat mai bun decat modelele mai vechi, o demonstreaza marturiile apropiatilor sau propriile noastre intamplari. Deseori am investit in ultimele aparitii in materie de gadgeturi cu gandul ca il vom inlocui pe cel existent cu unul mai frumos, mai bun, mai performant. Nimic mai gresit in unele cazuri! Am constatat ca am platit un pret dublu sau triplu si singura diferenta era legata de design si de lipsa urmelor normale de uzura.

Este valabil si in cazul echipamentelor necesare intr-un birou sau acasa cum ar fi calculatoarele, laptopurile sau imprimantele. Necesitatea detinerii unei imprimante este evidenta atat acasa cat si la birou, deoarece mereu avem ceva de listat sau copiat. Cumparand o imprimanta de noua generatie, poti avea surpriza ca in scurt timp sa ai nevoie sa inlocuiesti consumabilele, care costa cat jumatate din pretul imprimantei! Pentru a nu te confrunta cu astfel de situatii si a economisi de la bun inceput, urmareste ofertele de pe www.it-sh.ro ! Aici vei gasi imprimante second hand sau refurbished la cele mai bune preturi si cu garantie (exprimata in luni sau numar de pagini).

Asadar, principalele motive pentru care ai cumpara o imprimanta second hand sunt:

  1. Pretul cu pana la 2-3 ori mai mic decat a unui produs nou;

  2. Garantie (12 luni sau un anumit numar de pagini, in functie de model);

  3. Fiabilitatea – chiar daca unele modele sunt mai vechi, sunt mult mai trainice datorita tehnologiei folosite;

  4. Viteza de printare ridicata;

  5. Consumabilele sunt mai ieftine la modelele mai vechi.

Poti alege cu incredere it-sh.ro deoarece au o varietate de modele de la firme renumite, ofera garantie, iti ofera posibilitatea returnarii produselor in cazul in care nu iti sunt pe plac, si ai transport gratuit la comenzi mai mari de 150 lei.

Pe www.it-sh.ro vei gasi imprimante second hand sau refurbished la cele mai bune preturi si cu garantie

imprimante second hand

Un antreprenor inteligent alege cu atentie echipamentul cu care isi va dota spatiile de lucru, nefiind necesar sa isi consume tot bugetul pe produse de aceeasi calitate! Poate opta pentru laptopuri second hand pentru a minimiza cheltuielile si a optimiza spatiul in birouri, in special cand munca angajatilor implica si o munca de teren, iar pentru evenimentele ocazionale, poate inchiria echipamente IT necesare. It-sh.ro este alaturi de intreprinderile mici si mijlocii din Romania, venind in intampinarea lor cu solutii potrivite pentru orice buget si orice activitate! De ce sa cumperi echipamentele cand nu le folosesti tot timpul anului? Inchiriindu-le nu iti faci griji nici in privinta consumabilelor sau a garantiei.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.