De ce sunt uniformele medicale Disney preferatele copiilor?

Uniforma medicala este un simbol al meseriei si in acelasi timp o bariera de protectie impotriva factorilor externi daunatori, fiind purtata de orice cadru medical. In ultima perioada, uniformele medicale Disney au captat atentia medicilor si asistentelor care lucreaza cu copii, iar motivele sunt usor de inteles. Uniforma are un impact direct asupra pacientilor, iar in cazul halatelor colorate, avantajele sunt numeroase:

Uniformele medicale Disney ii ajuta pe copii sa scape de anxietate

Fie ca e vorba de prima vizita la medic sau nu, multi copii se tem de spital, cabinete medicale si implicit de persona;. De aceea, medicii si asistentele au gasit in aceste uniforme o modalitate eficienta de a ii ajuta pe cei mici sa se linisteasca si sa scape de anxietate mai usor.

Uniforme medicale Disney | Halate medicale | MediFashion.ro

uniforme medicale Disney

Clasicele halate albe pot provoca anxietate chiar si adultilor, nu numai copiilor. Prin urmare, se poate spune ca halatele medicale Disney adauga o pata de culoare mediului spitalicesc si ajuta la depasirea barierelor dintre medic si pacient.

Cadrele medicale pot intra mai usor in conversatie cu micii pacienti

De multe ori, cei mici pot refuza sa comunice cu medicii si asistentele tocmai din cauza nelinistii si tensiunii pe care o resimt. Acestia se afla intr-un mediu care nu le este familiar si totul li se pare neobisnuit, mai ales instrumentele si aparatele pe care medicii le folosesc. Pentru a crea un mediu mai placut si chiar familiar, multe asistente au renuntat deja la halatele clasice si au ales unul dintre numeroasele modele de halate Disney, disponibile si in magazinul MediFashion.ro.

Un astfel de halat aduce in cabinetul medical personaje indragite din desenele animate, care vor crea un cadru mai placut pentru micii pacienti. Acestia vor fi placut surprinsi sa vada personaje precum Mickey Mouse, Donald Duck, Nemo si multi altii, devenind mai usor de abordat de catre medici si asistente, care vor putea sa intre mai usor in conversatie cu ei.

Pentru ca ii ajuta pe medici si asistente sa comunice cu cei mici si pentru ca reduc nelinistea pe care o resimt micii pacienti atunci cand vin in vizita la medic, uniformele Disney au castigat atentie in toate colturile lumii. Aceasta colectie este disponibila si pe MediFashion, de unde se pot achizitiona halate cu diferite personaje si scene emblematice din desenele animate.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.