Decoratiuni interioare – Mobilier de lux

Intra in orice casa ce nu a fost decorata de un profesionist, sau chiar in unele ce au beneficiat de un decorator profesionist, si vei vedea cu siguranta cateva greseli de decorare. Si nu este o mare supriza, chiar deloc: sunt foarte multe reguli atunci cand vine vorba de decorarea interiorului unei case si multi pot gresi din cand in cand, mai ales atunci cand nu au nici un ajutor.

Una dintre cele mai mari investitii pe care o vei face in materie de mobilier folositor dar si frumos din punct de vedere estetic, este canapeaua. Canapelele pot costa foarte multi bani, acestea ocupa mult spatiu si sunt locul in care familia, cei dragi si prietenii isi vor petrece majoritatea timpului, fie ca locuiesc acolo sau sunt in vizita. Asa ca este foarte importanta alegerea acesteia in functie de nevoile si de dorintele fiecaruia.

Atunci cand decorezi o camera nu alege prima oara culoarea cu care vor fi vopsiti peretii. Vopseaua este disponibila intr-o paleta variata de culori si nuante si poate fi cumparata foarte usor si repede. Alege mai intai piesele centrale si cele mai scumpe, care vor fi in acea camera si decoreaza restul camerei in jurul acestora.

Nu folosi covoare care sunt prea mici. Covoarele prea mici folosite in spatiile prea largi sunt greseala cea mai des intalnita atunci cand decorezi. Toate piesele de mobilier ar trebui sa stea pe covor, si daca asta chiar nu este posibil, macar piesele cele mai mari si mai importante de mobilier ar trebui sa stea pe el.

Si pentru a avea siguranta alegerii unei piese de mobila de calitate, o mobila lemn masiv, magazinul online Mobila Simex, le sta la dispozitia tuturor cu piese exclusiviste la preturi accesibile.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.