Disparitia lui Emiliano Sala: Nantes-Saint Etienne, mai mult decat un meci

La 9 zile de la anuntul disparitiei avionului care il transporta pe Emiliano Sala la Cardiff, fostii sai coechipieri din Nantes au avut un meci pe data de 30 ianuarie.

Cantece, aplauze, un tricou cu numarul lui Emiliano Sala arborat de fanii din tribune si de jucatori in timp ce se incalzeau…Miercuri, 30 ianuarie, orele 21,00 s-a jucat mai mult decat un meci de fotbal la La Beaujoire, intre Nantes si Saint-Etienne in cadrul Ligii 1.

La 9 zile de la disparitia tragica a fostului atacant al echipei din Nantes, Emiliano Sala, care tocmai fusese transferat la Cardiff, seara a fost una incarcata de emotie.

Conform dorintelor argentinianului in varsta de 28 de ani, nu va fi niciun omagiu, nici un minut de liniste in minutul 9 al meciului asa cum se zvonea (numarul 9 era tricoul fotbalisului in cadrul echipei de la Nantes). Insa jucatorii si suporterii isi vor exprima afectiunea pentru cel care juca la echipa Nantes de doi ani si jumatate. Antrenorul, Vahid Halilhodzic, a trait o emotie vie, jucatorilor nu le-a fost usor sa joace in cadrul acestui meci. Si este de inteles.

In ciuda durerii resimtite in urma acestei tragedii petrecute cu coechipierul lor, tehnicianul originar din Bosnia, in varsta de 66 de ani a incercat sa se comporte asemeni unui frate si asemeni unui tata cu jucatorii sai, cu totii evident extrem de afectati de cele intamplate.

Antrenorul a declarat ca sunt cu totii extrem de tristi dar trebuie sa castige. Aceasta seara este considerata de antrenor debutul unei terapii delicate. Sau cel putin asta spera antrenorul Vahid. Antrenorul spera ca o eventuala victorie le va readuce zambetul pe fata jucatorilor sai, clubului, tuturor. Este cea mai buna modalitate pentru a iesi din aceasta situatie. Jucatorii trebuie sa incerce sa castige. Sa castige pentru Emiliano pe care il iubeau si il stimau atat de mult.

A fost primul meci pentru Tatarusanu si compania dupa tragica disparitie a avionului. Cu totii au apreciat un duel pragmatic intre cele doua echipe. Este vorba despre un meci constant pentru etapa a 22-a din Liga 1.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.