Iarna 2023 – cele mai in tendinte imprimeuri

Iarna anului 2023 poate sa fie stilizata sau chiar inveselita cu ajutorul celor mai frumoase si celor mai in tendinte imprimeuri care pun cel mai bine in valoare toate piesele vestimentare.

Care sunt cele mai in voga imprimeuri ale iernii 2023?

Carourile de toate culorile si toate marimile. Atemporal si elegant, look-ul retro este un subtil amestec intre elemente mai vechi si note mai moderne. Si in acest nou an, motivele mai vintage sunt foarte in voga. Deci toata lumea care vrea sa iasa in evidenta poate miza pe farmecul natural al imprimeurilor in carouri.

Motivul pied- de -poule. Un veritabil star al anilor ’50, acest tip de imprimeu a ramas intr-un con de umbra timp de mai multe decenii. Dar, revine in forta in acest an, mai ales pe sacouri, pe paltoane sau pe camasi. Este un imprimeu adorabil de retro care aduce un plus de sic pentru orice tinuta.

Imprimeurile cu flori mici sau mai mari. Pentru persoanele care poarta flori doar primavara sau vara, lucrurile se vor schimba putin in acest an. Florile sunt cele mai in voga chiar si iarna. Motivul liberty este cel mai sic, cel mai frumos si cel mai delicat. Dar, si alte motive florale vor aparea si ele pe scena modei in acest an. Imprimeurile cu flori mari sunt si ele cele mai in voga in acest nou an. Vor aduce un plus de caracter si de indrazneala tuturor tinutelor.

Imprimeul animalier, cel mai amuzant in mici tuse. Succesul imprimeului animalier nu este de azi sau de ieri. Foarte mult timp considerate demodate sau vulgare, motivele tip pantera, leopard sau piton vor fi in acest an peste tot. In versiune roz pudrat, metalica sau verde menta vor veni cu un plus de nebunie pentru toate tinutele de iarna.

Dungile, mai ales motivul navy. Dupa buline, flori sau carouri, imprimeurile in dungi au si ele un cuvant de spus. Se potrivesc de minune fie unui look mai clasic, fie unui look mai girly sau mai sporty.

Verticale sau orizontale, colorate sau mai sobre, mai late sau mai fine, dungile pun orice tinuta cel mai bine in valoare si raman un clasic indemodabil.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.