Importanta protezelor dentare

Indiferent daca intentionati sa va puneti proteze dentare, daca le aveti deja sau cunoasteti pe cineva care are proteze, este foarte probabil sa aveti inca intrebari si nelamuriri despre ele. Echipa Elveto Dent, clinica stomatologica din sectorul 2, a pregatit un material care sa ofere raspunsuri la cateva intrebari privind protezele dentare.

Protezele dunt dintii si gingiile artificiale care sunt prelucrate de tehnicienii dentari conform nevoilor si masurilor unei persoane. Acestea au rolul de a inlocui dintii naturali si sunt de mai multe tipuri. Indiferent de tipul protezelor acestea vor fi personalizate pentru a se potrivi cu particularitatile gurii fiecarui pacient, dar si pentru a corespunde vizual cu dintii existenti.

In trecut, dintii artificiali care alcatuiau protezele erau facute din portelan sau plastic, dar protezele moderne sunt, in geneal, facute dintr-o rasina dura. Materialele utilizate pentru fabricarea dintilor sunt cunoscute ca fiind mai fragile decat dintii naturali si pot usor crapa daca nu sunt ingrijiti corespunzator. Structura de sprijin a protezelor dentare care detine dintii artificiali si care seamana cu linia naturala a gingiilor este adesea realizata dintr-o rasina similara dintilor sau dintr-un material polimer mai flexibil care se potriveste perfect cu gingia naturala.

Protezele dentare, nu numai ca imbunatatesc aspectul zambetului, insa pastreaza si structura gurii prin sprijinirea obrajilor si buzelor. Protezele dentare fac, de asemenea, posibila mestecarea alimentelor mai dure, facand posibila mentinerea unei diete corespunzatoare. Inlocuirea dintilor naturali cu proteze presupune ca cei dintai sa fie extrasi si apoi inlocuiti cu o alternativa puernica si aspectuoasa.

Proteze dentare sector 2 | elveto-dent.ro

Chiar si implantul este o proteza dentara de tip permanent, foarte eficient si tot mai ales de catre persoanele care isi doresc o varianta moderna a protezelor clasice. In functie de recomandarile specialistilor, dar si de preferintele personale, puteti alege in ce fel de proteze dentare sa investiti. Cele mai bune si ieftine proteze dentare din sectorul 2 le puteti gasi la Elveto Dent. Accesati elveto-dent.ro si vizualizati oferta propusa. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca preturile sunt orientative, fiecare pacient fiind taxat diferit in functie de interventia de care a avut parte. Cu toate acestea, succesul interventiilor este mult mai important decat investitia!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.