Informatii utile pentru cei care inchiriaza prima data

Daca nu ati mai inchiriat niciodata o masina, intreg procesul poate parea putin cam dificil si descurajant. Exista o multime de informatii care trebuie luate in calcul, iar regulile pot fi diferite in functie de compania de inchiriere. Cei cu experienta in inchirieri au intotdeauna sfaturi utile pentru incepatori. Iata cateva dintre ele!

Pregatiti-va pentru a plati unele taxe suplimentare. Achitarea acestora nu este intotdeauna necesara, insa in cazul in care masina a suferit anumite prejudicii, clientul este obligat prin contract sa achite contravaloarea daunelor. Bineinteles, exista diverse polite de asigurare care, odata incheiate, protejeaza clientul. Sunt multi care nu doresc sa investeasca in asigurari in speranta ca nu se va intampla nimic rau.

Companiile de inchirieri pot pune la dispozitia clientilor diverse dispozitive suplimentare si accesorii care pot fi utile in timpul calatoriei. Acestea se pot folosi la cerere si, bineinteles, contracost. Exista uneori oferte in care accesoriile sunt incluse in pretul inchirierii, insa nu este o regula. Atunci cand aveti nevoie de ceva in plus, solicitati agentiei si asteptati-va sa fiti taxat suplimentar!

De obicei, atunci cand inchiriati masinile au rezervorul plin de combustibil. Majoritatea contractelor prevad ca masina sa fie returnata cu aceeasi cantitate de combustibil ca atunci cand a fost inchiriata. Nerespectarea acestei intelegeri atrage dupa sine platirea combustibilului la extra-pret.

In plus, asigurati-va ca cititi cu atentie termenii si conditiile contractului de inchiriere. Acesta detaliaza informatii importante despre restrictiile de calatorie, dar si despre sanctiunile care se aplica daca nu se respecta termenii vizati. Folositi harti sau GPS actualizat pentru a evita sa va rataciti, deci sa faceti kilometri suplimentari, ceea ce inseamna consum inutil al combustibilului, deci mai multe alimentari. Daca urmeaza sa va cazati la pensiuni sau hoteluri, asigurati-va ca acestea au locuri de parcare pazite. Cand inchiriati o masina este foarte important ca aceasta sa fie in siguranta, deci conteaza ca parcarea sa fie in permanenta monitorizata.

Masini de inchiriat in Craiova – cele mai bune preturi de pe piata | craiovarentacar.ro

masini de inchiriat in Craiova

Daca sunteti in cautare de masini de inchiriat in Craiova, apelati la compania We Love Cars care are cele mai bune preturi de pe piata. Pe site-ul https://craiovarentacar.ro/ puteti afla mai multe detalii despre preturi, masini disponibile si alte detalii legate de rent a car in aeroport Craiova sau in oras!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.