Multumeste-ti angajatii!

Dispensere

La locul de munca trebuie sa fie mereu o eterna armonie. Daca apare vreun inconvenient, sau vreun motiv ce ar putea perturba bunastarea, cel mai bine ar fi ca acestuia sa-i fie gasita cat mai repede o solutie. Asta, pentru ca nimeni nu vrea sa degenereze si sa existe nelinistea sau sa se instaleze supararea. Exact ca intr-o familie, relatia dintre sefi si angajati trebuie sa fie    una foarte stransa, sa existe comunicare, pentru ca, daca un angajat nu poate spune ceea ce-l  deranjeaza, un angajator vazand ca nimeni nu se plange, nu ar banuii ca lucrurile nu merg pe placul fiecaruia.

Fiind unul din angajatorii caruia ii pasa de angajatii sai, cei ce lucreaza la curatenie , la  pastrarea locul imaculat, cei ce ofera imaginea localului, au putut sa vina la tine sa te roage sa gasesti alte metode mai simple si mai practie pentru curatatul si mentinutul curateniei in toalete.

Fara sa stai pe ganduri, ai accesat imediat site-ul doidoi.ro si ai comandat pastile pisoar,ai crezut ca le vor fi de ajuns, facand curatarea lor mult mai simpla si mai practica. Apoi,  afland si de problema hartiei igienice, care niciodata nu era la locul ei, ai procurat si atatea  dispensere cate cabine detii. Cate unul pentru fiecare, pentru ca lucrurile sa fie mereu unde le este locul.

Angajatii tai iti multumesc pentru acest lucru si nu numai verbal. Tu poti vedea pe chipul lor usurarea, munca lor s-a diminuat, si multumire, pentru faptul ca ti-ai aratat interesul si le-ai mai demonstrat inca o data ca iti pasa de ceea ce se intampla cu ei.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.