Nu iti mai intelegi sotul? Citeste „Cum sa-ti intelegi sotul ” de Gary Smalley

O data cu trecerea anilor, relatiile de cuplu devin mai monotone, sotii devin obisnuiti unul cu celalalt si, desi unii ar putea spune ca se completeaza perfect de la o anumita varsta, situatiile reale demonstreaza contrariul. Partenerii de cuplu si de casnicie ajung sa nu se mai inteleaga reciproc sau cel putin unul dintre ei nu va putea arata empatie celuilalt. Se intampla de multe ori ca sotia sa nu isi mai inteleaga sotul in deciziile pe care le ia, in actiunile pe care le intreprinde. In locul unei vizite la psiholog, doamnele sunt invitate sa apeleze la o metoda mult mai putin costisitoare si disponibila in anticariatul online www.printrecarti.ro, citirea unei carti de specialitate in acest sens.

PrintreCarti.ro este un anticariat in Bucuresti din care puteti cumpara carti la preturi mici.

 

Ce se intampla dupa ce citesti cartea Cum sa-ti intelegi sotul?

Gary Smalley expune foarte bine unele situatii cu care multe cupluri trecute de prima tinerete dar chiar si cuplurile aflate la primii ani de casnicie se confrunta. In cele 200 de pagini autorul se adreseaza femeilor care isi iubesc sotul si doresc sa il inteleaga mai bine, sa il sprijine in deciziile pe care le ia si sa cada de comun acord asupra unor chestiuni destul de importante.

Recenziile online sunt pozitive, femeile care au citit deja aceasta carte afirma ca le-a salvat casnicia, le-a ajutat sa empatizeze cu sotul si sa se ghideze dupa unele principii despre care nici nu stiau ca exista. Gary Smalley explica in mod concret ceea ce ii motiveaza pe barbati sa se comporte mai tandru si sa isi pretuiasca mai mult femeile de langa ei, dar si cum isi pot folosi doamnele calitatile dobandite in mod natural, atat cele estetice cat si cele emotionale. Folosind exemple biblice concrete dar si ilustratii impresionante, autorul incearca sa propuna o rezolvare la orice problema practica sau emotionala cu care femeile se pot confrunta in mariajul lor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.