Papusa gonflabila – jucarie sexuala pentru distractie si placere

Aparuta intai ca o jucarie sexuala pentru a satisface nevoile intime ale domnilor, papusa gonflabila este acum achizitionata si in acest scop, insa si pentru distractia si amuzamentul la petreceri. Papusi gonflabile se gasesc in sex shop-uri, iar unul din cele mai bune magazine de sex shop Bucuresti este http://amsterdamsexshop.ro/ . Fie ca este cumparata ca si cadou haios pentru un majorat sau ca si o partenera pentru noptile lungi si reci, papusa gonflabila ramane o solutie potrivita pentru cei mai pretentiosi domni.

Istoria papusii gonflabile | amsterdamsexshop.ro

papusi gonflabile

 

Aparuta in anul 1500, papusa gonflabila era folosita de marinarii care erau nevoiti sa petreaca pe mare perioade foarte lungi. Papusa gonflabila a fost inca de la inceput realizata dintr-un material prietenos cu pielea, cu un grad mare de realism, fiind o jucarie sexuala ce se poate folosi in orice context. In general, pretul unei astfel de jucarii sexuale pentru domni nu depaseste cateva zeci – sute de lei si poate fi folosita o perioada indelungata. Aceasta are gauri amplasate in mod strategic, in locul gurii, anusului si vaginului unei femei.

Dupa aplicarea de lubrifiant, papusa gonflabila va fi foarte `dornica` sa isi petreaca cateva minute sau zeci de minute fierbinti. Papusa gonflabila nu judeca dupa marimea penisului, dupa timpul petrecut in timpul actului sexual si durata acestuia, este partenera perfecta! Sunt, desigur si papusi gonflabile construite din latex mult mai scumpe si care ofera senzatii cu adevarat placute, avand chiar si peruci sintetice, ochi de sticla sau plastic sau maini si picioare modelate real.

Istoria papusii gonflabile se opreste acum, cand exista femei virtuale cu care barbatii pot incepe adevarate relatii romantice pline de pasiune, acei roboti virtuali care sunt programati sa aduca reale clipe de placere utilizatorilor. Insa papusa gonflabila ramane o varianta ieftina si foarte placuta de a intretine relatii intime si de a-si elibera energiile acumulate de-a lungul unei saptamani sau unei zile stresante.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.