Pompierul si masa cereasca.

Pompierul

In thriller-ul supranatural al lui Hill, lumea se destrama intr-o atmosfera de flacari si furie. Harper Grayson se ofera voluntar la un spital local din Concord, NH, pana cand arde. Curand descopera ca nu numai ca este infectata, dar si ea este insarcinata. Pe masura ce semnele e filigranate ale Dragonscale incep sa infloreasca pe corpul ei, ea promite sa faca orice pentru a-si aduce copilul in siguranta in lume. Sotul ei, Jakob, nu vrea copilul si o ataca pe Harper cand isi da seama ca vrea sa o pastreze.

Harper fuge si il intalneste John Rookwood, o figura aproape mitica cunoscuta sub numele de Pompier. El o duce la Camp Wyndham, unde cei infectati au invatat sa controleze si sa exploateze ceea ce ei numesc Bright – flacarile care se tarasc chiar sub pielea lor. Harper are un scop aici, dar Jakob a gasit si un obiectiv: s-a alaturat echipajelor de incinerare, brutalisti care ucid infectatii la prima vedere. Cand pacea taberei este amenintata, Harper, John si prietenii lor stau impreuna.

Masa Cereasca

Cu proza ​​furioasa si un ochi faulknerian pentru personaj, Pollock aduce in cel de-al doilea roman zeci de oameni memorabili care intruchipeaza saltul impresionant al Americii spre viitor la inceputul secolului al XX-lea. In 1917, totul se schimba pentru fratii Jewett-Cane, Cob, cel lent si Chimney. Fratii se imbarca intr-o calatorie violenta spre nord, scapand de mlastini, granita Georgia-Alabama si viata lor sub stapanirea proprietarului sadic Maj Thaddeus Tardweller .

Dar Fiddlers nu pot sa inteleaga cum va fi transformata viata lor atunci cand evreii vor calatori in oras intr-un sindicat care ii va face cei mai cautati oameni din tara. Pe fundalul implicarii Americii in Primul Razboi Mondial si in cresterea tehnologiei motorizate si electrice, imaginatia gotica, neobosita a lui Pollock seduce cititorii intr-un timp fertil in istoria Americii, explorand haosul, minunea, violenta, sexualitatea si ambitia unei natiuni in plina modernitate – si notiunea de rascumparare depasita intr-o lume dusa in iad.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.