Recomandarile specialistilor pentru indragostiti: carti de citit

Atunci cand oamenii se indragostesc, acestia prefera sa asculte muzica preferata, muzica cu un mesaj frumos, care sa ii binedispuna si sa ii duca in starea de visare, dar si sa caute carti de citit a caror actiune este legata de dragoste, ale caror personaje sunt indragostite si a caror naratiune este menita sa starneasca zambete si sa provoace cititorii sa se indragosteasca mai tare. In literatura romana si universala exista numeroase titluri de romane de dragoste apreciate de catre criticii literari si de catre cititori deopotriva.

Carti de citit cu, despre si pentru indragostiti

Printre carti de actiune, printre romane politiste, carti de specialitate si de critica literara, printre carti de medicina si de matematica se afla si o categorie aparte, cu si despre indragostiti, cu si despre dragoste, despre primii fiori ai iubirii. Toata lumea iubeste cartile romantice si cu greu se pot decide cititorii asupra unor titluri in care sa investeasca pentru a se delecta in serile ploioase sau in dupa-amiezile in care nu au nimic altceva de facut. Povestile din cartile de dragoste sunt menite sa incante sufletul, sa starneasca pasiuni si sa exemplifice adevarata fata a dragostei, cu provocarile si avantajele ei, conform specialistilor PrintreCarti.ro.

Una din cele mai cunoscute carti de dragoste ale literaturii universale ale tuturor timpurilor este Mandrie si Prejudecata, scrisa de Jane Austen, o poveste care nu are varsta si care poate fi citita la orice varsta, plina de replici savuroase, de situatii complet neprevazue, de personaje cu sentimente ascunse. Acest roman starneste inca interesul cititorilor si ii face sa ofteze chiar si atunci cand recitesc acest roman.

Carti de citit | PrintreCarti.ro

carti de citit

O alta carte despre dragoste este Jane Eyre, scrisa de Charlotte Bronte, o poveste cu adevarat fascinanta despre trairi puternice, despre cum iubesc personajele la fiecare inceput de relatie si cum isi doresc din ce in ce mai mult pe parcurs, o poveste despre personaje puternice si pline de curaj, romanul unei iubiri patimase care isi impresioneaza cititorii chiar si in ziua de astazi prin abordarea unor teme precum sexualitate, religie, dar si diferente de clasa in Anglia victoriana a secolului XIX.

Nu in ultimul rand, o alta carte despre dragoste si despre tot ce presupune acest sentiment este Infernul lui Gabriel, scrisa de Sylvain Reynard, un roman cu personaje atent conturate si o poveste care ii pune pe cititori in situatii neprevazute. Pe masura ce cititorii inainteaza in lectura, simt emotii puternice, iau parte la scene pasionale si la consecintele indeciziilor, precum si la suferinta personajelor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.