Sala de mese din gradina

Indiferent daca spatiul exterior de care dispuneti este un balcon la oras sau o ferma cu o suprafata de invidiat, sa luati masa afara este un ritual mult asteptat in zilele de vara sau in lunile mai calduroase din timpul anului. Luati un sfat de la restaurantele si cafenelele care de abia asteapta inceperea sezonului cald pentru a-si deschide terasele. Este una dintre bucuriile simple ale vietii.

Transformarea curtii sau a terasei intr-o zona de luat masa implica foarte putin efort. Aveti nevoie doar de putin bun gust si planificare.

Daca aveti un balcon sau un spatiu exterior limitat, locatia mesei si a gratarului este destul de decisa pentru tine. O curte mare insa inseamna mai multe optiuni, desi va trebui sa luati in considerare cateva puncte importante inainte de a plasa masa de granit sub stejarul indepartat. In cazul in care bucataria este in interior, este o idee buna sa asezati si masa undeva nu foarte departe, pentru un acces facil. Asigurati-va totusi ca aceasta nu este foarte aproape de gratar pentru a nu va umple de fum cat stati la masa si oferiti totusi si un spatiu de miscare intre bucatarie si masa.

Cand achizitionati o masa pentru exterior, trebuie sa va ganditi la cateva aspecte: cati oameni vor lua masa de obicei acolo, este doar pentru familie sau este un loc de primire si a invitatilor, ce forma prefertati, ce marime incape in spatiul destinat.

De asemenea, pentru amenajarea unui spatiu de masa aveti nevoie si de pavele curte si pavaj alei, pentru crearea drumului, iar cea mai buna optiune o gasiti pe www.dalepietra.ro.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.