Top 5 branduri de bijuterii din lume

Bijuteriile au fost intotdeauna o parte a istoriei omenirii si vor ramane la fel de importante si in viitor. In vremurile trecite, bijuteriile aveau rolul de a indica statutul social, radacinile familiale si aveau, in plus, multe alte semnificatii contextuale. Astazi, oamenii poarta bijuterii din mai multe motive. Multi poarta pentru a-si marturisi dragostea si pasiunea, cum ar fi logodna.

Bvlgari

Astazi, colectia Bvlagri incanta in continuare cu bijuteriile sale, incluzand pietre pretioase pentru piese centrale, forme indraznete si utilizarea pietrelor de cabochon. Pe langa cele mai pretioase pietre, Bvlgari foloseste numai aur de 18 carate pentru colectia sa.

Piaget

Un alt nume cunoscut este Piaget, care a inceput initial ca o companie de ceasuri in intr-un sat din Elvetia. Dupa ce afacerea a crescut, Georges Piaget a excelat in producerea de bijuterii si a fabricat obiecte de lux pentru cei care isi puteau permite pretul ridicat al acestora. Aspectul cel mai faimos al brandului este Rose, care a devenit si designul bijuteriilor Piaget.

Graff

Graff este un brand de top, care este foarte popular printre iubitorii de bijuterii bogati si de elita. Ceea ce face colectia lui Graff speciala nu este doar maiestria si calitatea pietrelor pretioase si a metalelor folosite pentru a crea piese scumpe, ci dimensiunea pietrelor pe care le foloseste Graff in linia de bijuterii. Ele sunt, pur si simplu, uriase, iar fondatorul este foarte multumit de acest lucru, care a devenit in sine o modalitate de recunoastere a marcii.

Tiffany & Co

Tiffany este un nume de lux atunci cand vine vorba despre bijuterii, in principal pentru ca linia lor include piese care se pot purta zi de zi, indiferent de ocazie. Colectia lor nu se limiteaza doar la femei, deoarece Tiffany se ocupa si de barbati si copii. Producand piese clasice, de la inceputul activitatii sale, in 1837, creatiile lui Tiffany sunt realizate de specialisti. Iar cei clasificati ca intrand in categoria „ultra-lux” necesita adesea mai multi ani pentru a fi finalizate.

Buccellati

Buccellati isi sarbatoreste radacinile sale romane, creand bijuterii elegante din cel mai bun aur italian. Colierele si bratarile in stil roman sunt doar cateva dintre cele mai bune vanzari ale acestui brand. Buccellati se mandreste ca vine cu anumite modele care dau bijuteriilor un aspect foarte unic si atragator.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.