Tratamente de microdermabraziune acasa

Ritualul de frumusete al exfolierii pentru a obtine o piele stralucitoare si proaspata nu este o idee noua. Tratamentul cu microdermabraziune a fost inventat in 1985 si, pentru prima data, exfolierea mecanica a fost asociata cu aplicarea topica a acidului hidroxilic alfa sau AHA. Rezultatul a fost exfolierea, beneficiul suplimentar fiind stimularea fluxului celulelor de suprafata.

Microdermabraziunea la domiciliu a devenit rapid cea mai recenta obsesie a frumusetii datorita imbunatatirilor vizibile si accesibilitatii. Tratamentele noi includ ingredientele cele mai avansate din punct de vedere stiintific, care sunt atat de eficiente, permitand rezultate radicale din confortul casei.

Cum functioneaza un tratament de microdermabraziune la domiciliu?

Tratamentele cu microdermabraziune prezinta, de obicei, un scrub facial care contine adesea AHA, cum ar fi acidul glicolic sau acidul lactic. Unele tratamente cu microdermabraziune care se pot utiliza la domiciliu, cu dispozitive electrice, functioneaza cu scrub pentru a ajuta la indepartarea celulelor moarte.

In ciuda conceptiilor gresite, procesul de microdermabraziune la domiciliu este extrem de bland si fara durere. De asemenea, tratamentul stimuleaza o mai rapida rulare a celulelor de suprafata, ceea ce permite stralucirea pielii. Dupa un tratament cu microdermabraziune, pielea este pregatita pentru urmatoarea etapa a procedurii de ingrijire a pielii, permitand serului sau cremei hidratante sa patrunda in piele si sa functioneze mai eficient.

Cand este corect sa se foloseasca un tratament cu microdermabraziune la domiciliu?

Tratamentele cu microdermabraziune la domiciliu pot fi folosite ori de cate ori se doreste ca pielea sa arate mai bine, in special inainte de un eveniment special sau o noapte in oras. Rezultatele imediate includ o imbunatatire vizibila a texturii si tonusului pielii. Pielea arata si se simte moale si neteda, iar tenul straluceste.

In mod obisnuit, tratamentele de microdermabraziune la domiciliu contribuie la reducerea aspectului liniilor fine si a ridurilor, imbunatatind, de asemenea, aspectul petelor si al hiperpigmentarii. Tratamentul trebuie utilizat la intervale regulate, de pana la doua ori pe saptamana, lasand cateva zile intre ele pentru rezultate optime.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.