Un antreprenor si-a deschis o afacere cu banii obtinuti din carti

Serviciile de cumparari carti Bucuresti sunt din ce in ce mai dezvoltate intr-o societate moderna, in care accentul inca se pune pe cultura si inca exista colectionari care cauta carti vechi si foarte vechi pe care sa le poata avea in biblioteca lor personala.

Cu un simplu click, proprietarii isi pot vinde cartile din biblioteca reprezentantilor unui anticariat care cumpara carti, stabilindu-se o intalnire cu reprezentantii unui asemenea anticariat. Prin aceasta tranzactie ce care isi vand cartile pot sa obtina o suma de bani semnificativa.

Spiritul antreprenorial te poate indemna sa apelezi la specialistii in cumparari de carti

Valorificarea cartilor din biblioteca este posibil de realizat extrem de simplu, intrand pe un site specializat, precum https://cumparcarti.ro. Cei interesati pot sa obtina o intalnire cu specialistii care se deplaseaza la domiciliul persoanelor interesate si le propun un pret corect in urma evaluarii cartilor.

Un antreprenor a dus acest spirit intreprinzator la extrema, si a transformat mostenirea de 7000 de carti de la tatal sau intr-o afacere de succes. Aceasta mostenire a fost punctul de plecare pentru un business inedit. Tanarul antreprenor s-a mutat dupa moartea parintelui sau intr-o casa mai mica si a incercat sa deschida un business din cartile mostenite.

Cumparari carti Bucuresti | anticariat care cumpara carti | CumparCarti.ro

cumparari carti Bucuresti

Antreprenorul a reusit sa ridice o piata subevaluata, dupa ce a colaborat cu un specialist care i-a evaluat mostenirea. Acesta i-a spus ca doar cateva exemplare sunt valoroase si a incercat sa ii ofere mai putini bani, motivand ca este o perioada slaba pentru industria de carte.

Tanarul antreprenor a refuzat sa creada acest lucru si a decis sa isi vanda cartile pe cont propriu. Si-a deschis o casa de licitatii si a reusit sa obtina sume frumoase, de cateva zeci de mii de euro, doar pe o parte a colectiei, ceea ce denota faptul ca volumele vechi inca se pot vinde la preturi bune.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.