Un decor de living in nuante de alb si de negru

In nuante mai blande sau mai indraznete, in nuante mai inchise, mai deschise sau mai perlate, nuantele de gri sunt cele care vin in interiorul casei tale cu un plus de dulceata si de eleganta.

Te-ai saturat deja de toate nuantele pentru casa ta, de alb in special? Ti se pare ca azi livingul tau este cam rece si cam impersonal? Poti alege nuanta de gri pentru peretii casei tale! Aceasta nuanta neutra este alegerea ideala pentru a indulci putin interiorul casei tale.

Griul este cel care va crea instantaneu o atmosfera linistita la tine in casa si care va pune cel mai bine in valoare obiectele de decor de la tine din casa.

Datorita paletei sale foarte mari de nuante, care merge de la perla la antracit, nuanta de gri se poate folosi in total look fara sa dai gres la tine in casa.

Se poate asocia cu galbenul in living, de exemplu sau cu nuanta de albastru pentru un decor foarte bland si natural in acelasi timp. In ceea ce priveste mobilierul, se recomanda ca griul in nuante mai deschise sa se asocieze cu un mix de inspiratie scandinava sau japonizanta. Nuantele sale cele mai inchise vin cu un plus de eleganta pentru interioarele cu un stil Art Deco.

Un living in nuante de gri si de alb, ritmat de o canapea in nuante de albastru celadon. Daca vrei sa obtii cel mai frumos si mai ritmat living, ai nevoie de un strop de albastru celadon pentru canapea, o nuanta de bej pentru comoda si de nuante foarte deschise de gri pentru pereti.

Iar toate aceste detalii devin si mai sic atunci cand sunt asociate cu detalii mai sofisticate, precum un semineu din marmura sau atemporale, precum fotoliile de inspiratie scandinava.

Un decor de living grafic in nuante de gri si de alb

Peretii in nuante de gri perlat, putin mai inchis si mai tenebros, este cel care poate crea o legatura intre negru si alb, un duo foarte grafic. Rezultatul – cea mai armonioasa si mai luminoasa ambianta.

Un decor mai retro in nuante de gri si de roz. O canapea in nuante de gri va fi cel mai bine pusa in valoare de o perna sau de un pled in nuante de roz.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.