Vinde–ți cartile vechi către un anticariat!

Datorita avansului tehnologiei, tot mai putini tineri cumpara carti in format fizic. De cele mai multe ori, acestia prefera sa citeasca in format PDF pentru ca se pot descarca usor pe telefon, laptop, tableta sau Kindle si astfel cartile pot fi citite in drum spre munca, in avion sau in pauze. Exista chiar si categoria celor ecologisti care din grija pentru planeta, pentru copaci decid sa renunte la cartile vechi din locuinta.

De regula, cartile sunt mostenite din generatii in generatii motiv pentru care foarte multe familii detin colectii impresionante. Din pacate, anii si-au pus amprenta pe acestea si astfel au prins un miros neplacut, sunt ingalbenite si nu mai reprezinta neaparat o atractie pentru cei tineri.

Doritorii trebuie sa stie ca exista pe piata o multime de anticariate care cumpara carti venind astfel in ajutorul celor care vor sa isi elibereze spatiul din locuinta. In plus, in functie de numarul cartilor, de vechimea acestora, de domeniu sau de editura, profitul obtinut poate fi unul foarte bun.

Achizitii-Carti, spre exemplu, ofera servicii foarte bune, deplasandu-se in mod gratuit la domiciliul clientului pentru o evaluare corecta. Echipa se poate deplasa atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe, fara niciun cost suplimentar. Ritmul de viata agitat, programul de munca prelungit, drumurile interminabile prin Bucuresti dau peste cap activitatea zilnica a oamenilor.

Cumparari de carti din Bucuresti | Achizitii-Carti.ro

cumparari de carti din Bucuresti

Din dorinta de a veni in intampinarea clientilor, solicitarile pentru evaluari pot fi facute chiar si in weekend sau, in timpul saptamanii, dupa ora 19:00. Cei care se afla intr-un impas financiar sau cei care isi doresc sa faca o anumita investitie, pot obtine rapid o suma de bani.

Se poate vinde orice tip de carte, din orice domeniu, inclusiv cartile de specialitate. Plata se va face cash, pe loc, in momentul ridicarii cartilor de la domiciliul solicitantului si astfel, totul se desfasoara simplu si rapid, fara niciun efort, Pentru mai multe informatii, doritorii pot accesa cu incredere site-ul Achizitii-Carti.ro. Aici vor gasi numarul de contact, precum si detalii despre ce inseamna de fapt serviciul de cumparari de carti din Bucuresti.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.