Zambetul perfect este cheia sanatatii omului

Sunt o multime de motive pentru a avea o dantura sanatoasa, pornind de la cele de ordin estetic pana la cele de ordin medical pentru intreg corpul. Bineinteles ca o dantura sanatoasa presupune la randul ei gingii sanatoase si o nutritie pe masura, deoarece, dupa cum se stie, organismul uman este un sistem interconectat, fiecare parte avand rolul ei de sine statator, dar si importanta ei pentru buna functionare a tuturor celorlalte parti. Spre exemplu, este dovedit stiintific ca aparitia bolilor specifice gingiilor cauzeaza nu numai un discomfort al cavitatii bucale, ci si favorizeaza aparitia cariilor dentare ce conduc la dureri si la pierderea dintilor sau maselelor afectate, precum creste si riscul bolilor aparatului digestiv, dar si a bolilor de inima.

Pentru a preveni toate aceste afectiuni si pentru a avea zambetul perfect, echipa de stomatologi profesionisti ai clinicii de stomatologie din sectorul 6 este nerabdatare sa va intalneasca si sa va ajute pentru a dobandi si pastra sanatatea dentara.

Serviciile noastre stomatologice includ tehnici stomatologice de cea mai inalta calitate, disponibile in acest domeniu, de la implant dentar pana la aparat dentar din safir si tehnici de anestezie moderne prin gaz ilariant. De asemenea, folosim tehnologii avansate pentru a diagnostica problemele devreme, evitand astfel aparitia cariilor, precum si impedimentul cel mai intalnit in amanarea programarilor la dentist, si anume, tratamentul costisitor. Acum nu mai ai motive sa amani vizita de rutina la medicul stomatolog.

Echipa PlazaDent este formata din doctori stomatologi specializati in crearea de zambete perfecte pentru dumneavoastra! Va asteptam pentru a va convinge.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.