Achizitionarea unui monitor LCD

Achizitionarea unui monitor de calculator poate fi una dintre cele mai importante investitii, deoarece acesta este ceea ce veti privi in fiecare zi in timp ce lucrati sau va relaxati. Un monitor de calitate slaba poate provoca iritatii ale ochilor si o experienta neplacuta legata de munca sau realxarea cu ajutorul calculatorului.

In zilele noastre este cunoscut ecranul LCD, adica acea tehnologie care foloseste cristalelele lichide. Aceste monitoare sunt similare cu cele gasite pe computerele portabile. Monitoarele LCD afiseaza mult mai usor imaginea, sunt usoare si usor de depozitat.

Exista o serie de considerente practice de care cumparatorul trebuie sa tina cont atunci cand doreste sa achizitioneze un monitor pentru calculator. Intotdeauna este potrivit a se stabili spatiul disponibil pentru plasarea lui pe birou, mare atentie la dimensiunea si forma bazei. Daca monitorul va avea mai multi utilizatori, recomandarea este aceea de a achizitiona unul ce are caracteristici ergonomice, cum ar fi inaltimea reglabila. Este important sa aveti in vedere modul in care intentionati sa utilizati monitorul. Daca il veti utiliza la editare foto-video sau jocuri, alegeti un monitor cu rezolutie ridicata, timpi de raspuns rapid si niveluri ridicate de conectivitate.

Monitoarele vin cu o serie de caracteristici si componente care au un impact mare asupra calitatii imaginii. Cu toate acestea, exista trei aspecte-cheie pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand stabiliti ce monitor va oferi performanta care va satisface nevoile.

Rezolutia este o masuratoare a numarului de pixeli pe excran, cu cat numarul de pixeli este mai mare, cu atat imaginea este mai buna. Timpul de raspuns reprezinta o masura a cat de rapid isi poate schimba un pixel culoarea. Raportul contrastului este masurarea diferentei dintre intensitatea luminii celui mai stralucitor si celui mai intunecat punct. Stabilind toate aceste detalii veti reusi sa faceti o achizitie cu adevarat utila.

Calculatoare refurbished | calculator-ieftin.ro

Magazinul Calculator Ieftin vin in sprijinul clientilor cu monitoare second hand si calculatoare refurbished, de foarte buna calitate si la preturi accesibile. Pe site-ul calculator-ieftin.ro veti putea vedea stocurile si ofertele disponibile!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.