AdUtilaj Logistic: Inchirieri nacele pentru orice proiect

AdUtilaj Logistic este una dintre companiile cu experienta in domeniul constructiilor care pune la dispozitia clientilor o gama variata de utiliaje pentru tot felul de proiecte.

Cu o vasta experienta pe piata constructiilor civile si industriale, aceasta companie pune la dispozitia clientilor atat utilaje de lucru, cat si utilaje transportatoare necesare in cazul mutarii unor piese industriale cu o greutate foarte mare. Serviciul de inchirieri nacele este unul dintre cele mai apreciate, serviciile profesionale puse la dispozitie de echipa fiind ireprosabile.

Ce presupune serviciul de inchirieri nacele?

  • serviciul este disponibil in Bucuresti, in zonele limitrofe si nu numai;
  • clientii pot alege dintr-o gama larga de nacele, de la cele mai mici pana la cele mai mari. In functie de tipul terenului / locul unde urmeaza sa fie folosite, pot opta pentru nacele diesel articulate sau nacele diesel foarfeca sau pentru electrice articulate sau nacele electrice foarfeca;
  • utilajele pot fi operate de muncitori calificati autorizati ISCIR care respecta toate standardele din domeniul constructiilor;
  • echipamente de calitate, accesibile din punct de vedere financiar.

Inchirierii utilaje de constructii | Inchirieri nacele | AdUtilaj.ro

inchirieri nacele

Avantajele inchirierii unui astfel de serviciu sunt multiple. In primul rand, aceste utilaje sunt folosite doar pentru anumite proiecte si pentru perioade limitate de timp astfel ca nu sunt justificate costurile ridicate de achizitionare si intretinere; in al doilea rand, utilajele sunt foarte greu de depozitat avand in vedere dimensiunile extinse; iar, in ultimul rand, costurile serviciului de inchiriere sunt mult mai mici.

Asadar, optiunea inchirierii utilajelor de constructii ofera clientilor posibilitatea de a-si alege produse de inalta tehnologie, extrem de performante si foarte bine intretinute. Acestea sunt atent verificate si revizuite inainte de a fi oferite clientilor ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Utilajele pot fi folosite cu incredere nu doar pentru case, blocuri sau ansambluri residentiale, ci si pentru diverse amenajari.

Chiar si persoanele fizice pot apela la acest serviciu pus la dispozitie de AdUtilaj.ro daca au nevoie de utilaje pentru finisarea locuintei sau pentru renovare. Toti cei interesati, pot trimite o cerere de oferta direct pe site-ul echipei si vor primi in cel mai scurt timp un raspuns personalizat, in functie de nevoile mentionate.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.