Pe aripile vantului – una dintre cele mai importante carti ale literaturii

Literatura universala este pliina de romane celebre care nu ar trebui ratate. Pe aripile vantului este o capodopera a genului, este una dintre cele cunoscute carti fiind tradusa in aproape toate limbile.

Ecranizarea cinematografica cu Vivien Leigh si Clark Gable in rolurile principale a contribuit in mod decisiv la faima romanului lui Margaret Mitchell. Fara doar si poate, aceasta este una dintre cartile de citit odata in viata.

Succesul cartii se datoreaza povestii fascinante

Actiunea se petrece pe fundalul Razboiului Civil din America. Personajele emblematice Scarlet O`Harra si Rhet Butler isi traiesc zbuciumata poveste de iubire printre ororile razboiului. Dragostea lor pasionala reuseste sa treaca peste multiplele obstacole, cele doua personaje ajung in final sa formeze o familie fericita.

Farmecul sudului american reuseste sa capteze atentia chiar de la primele pagini. Cele mai importante personaje se succed in fata cititorilor dezvaluind trasaturi unice de caracter. Fiecare cititor reuseste sa se identifice cu unul dintre personaje, vibrand alaturi de el pe parcurg actiunii ce se intinde pe 12 ani.

Anticariat de carti online | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat de carti online

Scarlett, o tanara rasfatata este indragostita de Ashley Wilkes care insa decide sa isi uneasca destinele cu Melanie Hamilton. Capricioasa si obisnuita sa i se indeplineasca toata dorintele, Scarlett incearca sa il ademeneasca in farmecele ei, insa reuseste sa atraga atentia lui Rhett, un barbat mult mai in varsta ca ea cu o reputatie nu tocmai curata. Romanul poate fi gasit chiar si acum in librarii sau poate fi achizitionat din orice anticariat de carti online, cum este de exemplu Printre Carti.

Evenimentele se succed cu repeziciune, cititorii nemaiputand lasa cartea din mana. Din cauza neajunsurilor provocate de razboi, rasfatata Scarlett se transforma intr-o femeie muncitoare, capabila sa tina in picioare Tara si sa le ofere slujitorilor sai mancare si acoperis deasupra capului.

Povestea captivanta poate fi descoperita pe site-ul PrintreCarti.ro. Cititorii descopera zbuciumul suflet al eroinei in incercarea ei de a-si masca sentimentele in fata de Ashley Wilkes in fata lumii. Rhett a indragit-o pe apriga Scarlett din primul moment asa ca nu rateaza sansa sa o ceara in casatorie atunci cand se iveste situatia.

Noul cuplu are parte de vacante opulente si calatorii luxoase, doamna Butter avand in sfarsit sansa de a se bucura de bogatie. Din pacate, povestea lor de dragoste nu are un happy – end lasand un gust amar cititorilor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.