Ai nevoie de bani? Premium Amanet iti sare in ajutor!

O casa de amanet de ceasuri rezolva rapid o urgenta financiara. Imprumuturile prin amanetarea unor bunuri reprezinta o buna optiune, asa ca, cei ce detin diverse bijuterii si au nevoie de o anumita suma de bani pot apela cu incredere la serviciile unei case de amanet, cum este de exemplu Premium Amanet. Foarte multi oameni isi pastreaza de-a lungul anilor bijuteriile – lantisoare, inele, bratari, ceasuri.

Important de retinut este ca valoarea acestora in bani este foarte mare, asa ca o urgenta financiara poate fi rezolvata apeland la serviciile unei case de amanet. Oamenii care vor sa isi amaneteze ceasurile sau alte bijuterii, pot completa rapid un formular pe site-ul PremiumAmanet.ro si vor primi toate informatiile.

Premium Amanet este un amanet din Bucuresti care ofera servicii de inalta calitate si sume de bani destul de mari pentru bijuterii. Aceasta casa de amanet are si anunturi de tipul „cumpar ceasuri”, asa ca cei ce doresc sa isi vanda aceste bijuterii, pot raspunde la anunt.

Aspecte importante despre contractul incheiat cu casa de amanet ceasuri Premium Amanet

Inainte de a se incheia contractul cu casa de amanet, bunul dorit va fi analizat de personalul calificat. Proprietarii de ceasuri trebuie sa aduca la casa de amanet si actele de garantie. Daca inca mai au si cutia originala a ceasului, este si mai bine. Ambalajele ceasurilor atesta faptul ca produsele sunt originale, deci reprezinta un plus.

Contractul poate sa fie prelungit, insa este nevoie sa treaca prima luna a imprumutului. Proprietarii trebuie sa plateasca la timp dobanda, altfel contractul nu poate fi prelungit.

Amanet de ceasuri | Cumpar ceasuri | PremiumAmanet.ro

amanet de ceasuri

In functie de categoria in care se incadreaza ceasul oferit spre amanetare, se vor stabili si dobanzile, care sunt foarte convenabile. Proprietarii care isi amaneteaza ceasurile vor beneficia de cea mai sigura perioada de gratie pentru bunurile lor. Acestea vor fi pastrate in siguranta, chiar daca va fi vorba de o perioada mai lunga de timp.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri de ceasuri?

Premium Amanet amaneteaza unele dintre cele mai valoroase brand-uri, cum ar fi: Patek Philippe, Cjopard, Tiffany, Cartier, Girard-Peregaux, Omega Ranerai, Zenith, Bell&Rose si multe altele.

In concluzie, se poate spune ca Premium Amanet sta la dispozitia tuturor clientilor sai, oferindu-le sumele de bani de care au nevoie, intr-un timp foarte scurt.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.