Audit energetic pentru locuinta ta

Firma noastra de certificate performanta energetica, iti pune la dispozitie toate serviciile necesare unui audit energetic, pentru ca tu sa stii in ce categorie se incadreaza locuinta ta din punct de vedere al consumului energetic. La noi vei gasi o echipa de profesionisti, acreditati, ce iti garanteaza servicii de calitate, la un nivel superior si cu preturile cele mai mici de pe piata.

Pe langa faptul ca iti vor arata ce consum energetic ai, acestea iti vor oferi si o recomandare despre ce poti face si ce costuri presupune imbunatatirea locuintei pentru a-i spori eficacitatea energetica. Chiar si in momentul in care inchiriezi o casa, unele recomandari de imbunatatire a consumului notat pe certificat iti pot fi de folos pentru a te ajuta sa-ti scazi cheltuielile lunare.

Daca vinzi sau cumperi o proprietate, trebuie sa-ti iei un auditor energetic autorizat care sa-ti evalueze locuinta si sa-ti ofere un certificat, pentru ca acesta este necesar sa-l prezinti viitorilor cumparatori sau chiriasi. Acestea sunt de folos atunci cand vrei sa inchiriezi o casa pentru ca vei sti de la bun inceput cat de eficienta este viitoarea ta locuinta din punct de vedere energetic, cum poate fi imbunatatit consumul si cati bani poti economisi in cazul in care alegi sa-ti imbunatatesti locuinta.

Aceste documente sunt valabile 10 ani si arata cat de buna sau nu este eficacitatea energiei proprietatii, dandu-i calificative de la A la G, cel mai bun fiind A si cel mai scazut G. Daca proprietatea ta este una nou construita este foarte posibil ca nota pe care o va primi sa fie cea mai mare, iar in cazul in care deti o proprietate mai veche se poate sa fie undeva intre D si E.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.