Alegerea hainei potrivite in functie de situatie

Poate fi dificil sa invatati cum se poarta o haina de blana naturala. Odata ce ati achizitionat prima dumneavoastra haina de blana, ati putea fi foarte tentata sa o purtati oriunde si oricand, doar pentru a justifica investitia facuta. Cu toate acestea, exista un timp si un loc potrivit pentru purtarea hainelor de blana naturala. Daca sunteti novice in ceea ce inseamna detinerea si purtarea hainelor de blana, este important sa aflati ce tipuri de haine sunt cele mai potrivite pentru anumite situatii, astfel incat sa aveti intotdeauna la indemana cea mai buna varianta.

Doamnele aleg sa poarte hainele de blana atat in zilele obisnuite, cat si la evenimentele speciale din viata lor. Tipul de eveniment la care veti participa, precum si sezonul din an, pot influenta cu usurinta ce haine sa purtati, dar si accesoriile. Hainele de blana se preteaza foarte bine pe evenimentele care au loc in aer liber, insa acestea sunt destul de putin din cauza schimbarilor bruste de temperatura, a precipitatiilor sau chiar a ninsorii.

De asemenea, purtarea hainelor de blana depinde si de tipul de personalitate al fiecare persoane. De exemplu, aveti bilete la un meci de fotbal care se desfasoara in aer liber in timpul sezonului rece si nu stiti ce sa purtati pentru a va feri de frig. Unele doamne se simt bine sa poarte o haina sau o vesta de blana, chiar daca activitatea la care participa este una sportiva, in schimb altele simt nevoia sa fie imbracate in ton cu evenimentul, chiar daca nu le va fi prea cald. Totul depinde de stilul personal.

Cele mai multe doamne vor alege sa poarte haine de blana intr-un cadru formal, la diverse ocazii speciale, indiferent ca este vorba despre o intalnire de afaceri, o gala, un eveniment caritabil sau ceva similar. Recomandarea este aceea de a crea un contrast de bun gust intre haina de blana si rochie. O rochie neagra clasica, combinata cu o blana lunga alba sau gri s-ar potrivit de minune. Desigur, nu este nimic in neregula sa purtati ceva mai indraznet, in afara liniei clasice, ci este mai important sa alegeti tinuta in functie de starea de moment.

Haina de blana naturala de cea mai buna calitate | carolinadesign.ro

haine de blana pentru femei

Acum aveti ocazia de a alege dintr-o multime de haine de blana pentru femei disponibile in magazinele fizice si online Carolina Design. Accesati http://www.carolinadesign.ro/ si vizualizati produsele disponibile in acest moment!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.