Altfel de petreceri pentru copii

Cautati un loc minunat in  care sa organizati petreceri pentru copii Bucuresti  si unde sa va  surprindeti copiii intr-un mod inedit si in acelasi timp placut? Va doriti sa le oferiti  altceva decat pana acum?  Va propunem sa incercati LaserTag Arena, locul in care copiii, dar si dumneavoastra, veti cunoaste un joc foarte atractiv: laser tag, un joc de confruntare intr-un labirint in care jucatorii de toate varstele sunt echipati cu o vesta care receptioneaza semnalul emis de o arma cu raze infrarosu. Exista mai multe module pentru joc (numarul de jucatori pot fi de pana la cincizeci!).

Acest joc a evoluat de la aparitia sa (anul 1979), iar azi include simulari de lupta, misiuni simulate si competitii sportive de strategie aplicata. Pentru a intelege mai bine ce este laser tag, notam ca este un joc similar cu paintball sau airsoft. Diferenta dintre aceste jocuri consta, in primul rand, in echipament, mai comod in cazul jocului laser tag. Daca in timp ce jucati paintball  sau airsoft fara a avea un echipament corespunzator puteti capata vanatai de la impactul pe care il are bila, in cazul jocului laser tag nu se pune problema astfel.

In ceea ce priveste preturile pe care le implica acest joc, LaserTag Arena Bucuresti va propune: 20 lei/persoana pentru 20 de minute de joc si 16 lei/persoana, tot pentru 20 de minute, dar incepand cu al doilea joc.

Distractia e la ea acasa!

De altfel, LaserTag Arena va propune si alte alternative de distractie cand vine vorba despre petreceri pentru copii sector 6. Acestea sunt grupate in pachete Mega Party (jocuri sala, entertainer, decor sala, pachet Sumo si album foto personalizat) si pachete Extraoptionale (cadouri personalizate, animator, squash, fotograf, set insigne LaserTag Arena, candy bar, dansator street dance si magician). Mai multe informatii gasiti pe pagina web a firmei: www.lasertag-arena.ro.

Aducand ineditul in viata copiilor vostri puteti fi siguri ca bucuria lor nu va avea limite!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.