Amenajarea dormitorului: 4 tablii de pat estetice, potrivite si in spatii mici

Amenajarea unor spatii mici este una dintre cele mai mari provocari ale oamenilor, dar si a arhitectilor si desingerilor de interior. Cand vine vorba despre dormitor, acest lucru este cu atat mai dificil deoarece trebuie sa imbine cu succes confortul cu functionalitatea.

Un aspect care confera mai mult confort sunt tabliile, care pot fi si functionale. De exemplu:

  1. Depozitare usoara si structurata

Intr-un dormitor foarte mic, crearea unor spatii de depozitare poate fi un aspect dificil de obtinut. Pentru cei care doresc sa se bucure si de un pat cu tablie, se poate proiecta un set de depozitare pe un perete care structureaza si mareste camera cu dulapuri inchise, fronturile pot fi realizate fie din lemn sau chiar trestie naturala, fie se poate adauga o tesatura fina.

  1. O tablie originala din catifea

Cei mai pretentiosi posesori ai unui dormitor de mici dimensiuni pot alege sa monteze o tablie din catifea, chiar cu o forma asimetrica, care ofera un aspect simplu, dar pretios. Avantajul este ca astfel de tablii pot fi de diferite culori, astfel ca se va oferi o personalitate si senzualitate incaperii.

  1. Forta tapetului

De asemenea, o alta solutie prin care se pot obtine spatii de depozitare intr-un dormitor mic este sub pat, care astfel poate fi inaltat, pentru a permite amplasarea unor sertare. In plus, pe pereti se poate opta pentru tapet cu un design deosebit. In acest fel, dormitorul va fi unul simplu si aerisit, dar cu personalitate.

  1. Lemnul, un element cald si atemporal

In cazul in care se opteaza pentru materiale naturale, lemnul poate fi o solutie foarte potrivita Peretele si tablia, incorporand o nisa, pot fi realizate din lemn stratificat lipit flexibil, in tonuri naturale si linistitoare.

Astfel de idei sunt inspirate din hotelurile amenajate de designeri priceputi si care au transformat camerele de hotel, adesea impersonale, in camere confortabile si relaxante. In plus, posibilitatea de a include astfel de amenajari acasa poate oferi aerul de vacanta, care ajuta la relaxare.

Drept urmare, tabliile de pat sunt unul dintre elementele care fac un dormitor elegant, sofisticat si confortabil.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.