Aspecte importante despre firmele de tractari masini si asistenta rutiera

Cu siguranta, cel putin o data in viata conducatorii auto se confrunta cu necesitatea de a apela la o companie de tractari auto si asistenta rutiera. Fie ca este vorba de o pana la anvelopa sau de o defectiune la motor mare, fie ca nu poate circula in deplina legalitate pe soselele din tara, cateva minute de cercetare prealabila sunt necesare inainte de a lua in calcul cea mai buna varianta pentru firma de tractari masini din Bucuresti sau de oriunde. Practic, conducatorii auto ar trebui sa fie pregatiti deja cu numarul de telefon al unei astfel de companii pentru ca in situatii delicate sa nu se blocheze in fata alegerilor pe care trebuie sa le faca pentru serviciile de asistenta rutiera.

Ce presupun serviciile de tractari auto si asistenta rutiera si cum se alege corect firma?

Tractarile auto sunt servicii care presupun punerea in miscare a autovehiculului cu ajutorul unei legaturi flexibile omologate sau cu ajutorul unei platforme. Asistenta rutiera, pe de alta parte, cuprinde servicii pe care compania de tractari auto ar trebui sa le poata aisgura clientilor, de la servicii de informare, consiliere, pana la cele de rezolvare a defectiunilor la locul in care autoturismul a ramas in trafic.

In cazul in care masina nu mai porneste sau este implicata intr-un accidentr rutier destul de serios, in cazul in care conducatorul auto ramane inzapezit, daca nu se poate circula din cauza ca nu a fost platita asigurarea auto obligatorie RCA sau masina nu a fost inscrisa, atunci cu certitudine este nevoie de interventia unor profesionisti in acest sens.

Tractari masini din Bucuresti | asistenta rutiera | alotractari.ro

tractari masini din Bucuresti

Serviciile de tractari auto non stop sunt, asadar necesare oricarui conducator auto. Pentru a nu da gres cu alegerea facuta, este important ca acesta sa se asigure ca firma al carui contact l-a obtinut, poate tracta masina daca va fi necesar.

Din fericire, compania Alo Tractari are platforme auto capabile sa suporte masini de diferite tonaje. Reprezentantii companiei doresc sa eficientizeze costurile si sa le ofere clientilor posibilitatea ca, in situatia unui transport auto in tara sa sune la dispeceratul non stop si sa programeze tractarea pentru o data ulterioara, cu un cost de pana la 80% mai ieftin fata de cel inscris pe lista. Mai multe detalii pe alotractari.ro

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.