Avantajele oferite de anticariatele care se ocupa cu achizitii de carti

Exista situatii in care numarul prea mare al cartilor din biblioteca poate reprezenta un impediment pentru posesorul lor. Fie ca doreste sa isi achizitioneze noi volume si nu mai are loc pentru ele, fie are in plan sa se mute, iar numarul mare de carti ii ingreuneaza procesul, cea mai practica solutie este sa apeleze la un anticariat, cum este de exemplu Anticariat Carti, care se ocupa cu achizitii de carti.

Astfel, cartile pe care nu le mai citeste sau nu mai prezinta interes pentru el pot fi valorificate, suma de bani primita in schimbul lor fiind foarte folositoare. Persoanele care doresc sa-si vanda o parte sau chiar intreaga colectie de carti poate contacta Anticariat-Carti.com si sa-si anunte intentia, dupa care procesul va fi foarte rapid si usor.

Cum procedeaza cei care se ocupa cu achizitii de carti?

Odata contactat anticariatul, o echipa a acestuia se va deplasa la adresa comunicata de vanzator, la data si ora stabilite de comun acord, pentru a evalua si cumpara cartile. Din aceasta echipa poate face parte si un evaluator priceput, care poate stabili valoarea cartilor in functie de vechimea si importanta acestora.

Daca vanzatorul este de acord cu termenii vanzarii, tranzactia se poate incheia, vanzatorul primind banii pe loc, iar anticarii vor ridica chiar in acel moment cartile cumparate. In plus, cei care aleg sa isi vanda cartile unui anticariat nu vor fi nevoiti sa plateasca nici un fel de taxe suplimentare pentru serviciile de evaluare si ridicare carti.

Achizitii de carti | cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

achizitii de carti

Avantajele vanzarii de carti vechi

In general, anticariatele cauta carti vechi, care sunt mult mai valoroase. Tocmai de aceea si unele dintre anunturi suna “cumpar carti vechi”, insa posesorii de carti care doresc sa le vanda nu sunt conditionati de acest aspect deoarece anticariatele cumpara orice fel de carti, vechi sau mai noi, din orice domeniu.

Totodata, acestia pot vinde oricate carti doresc, printre clientii unui astfel de anticariat aflandu-se chiar si edituri sau tipografii de carti.

De asemenea, aceasta metoda de a reda viata cartilor are multiple avantaje atat pentru vanzatori, cat si pentru anticariate, care isi imbogatesc si isi variaza colectia.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.