Cadrele de mers pliabile, solutii practice pentru viata de zi cu zi

Cadrele de mers pliabile reprezinta o solutie foarte buna pentru persoanele care au nevoie sa-si imbunatateasca mobilitatea si independenta in viata de zi cu zi. Un astfel de produs ofera un echilibru important intre functionalitate si portabilitate si aduce numeroase avantaje in diverse situatii.

Aceste cadre de mers sunt concepute pentru a oferi sprijin si stabilitate in timpul deplasarii, avand caracteristica distinctiva de a fi pliate rapid, ceea ce le face sa fie usor de depozitat si de transportat. Din acest motiv, pot fi utilizate in diverse situatii si in diverse medii.

Cine poate folosi cadre de mers pliabile

In oferta magazinului online TesaMedical.ro, au fost incluse numeroase modele de cadre pliabile, ce aduc beneficii majore pentru diverse categorii de persoane:

  • persoanele varstnice – care se confrunta cu probleme de echilibru si care au nevoie de un sprijin suplimentar in timpul deplasarilor;
  • pacientii care se recupereaza dupa un accident vascular cerebral (AVC);
  • persoanele cu dizabilități temporare sau permanente – atat cele care au suferit o accidentare, cat si cele care au trecut printr-o interventie chirurgicala;
  • persoanele cu afectiuni neurologice si musculare – cum ar fi scleroza multipla sau Parkinson;
  • pacientii cu afectiuni cronice precum osteoartrita sau osteoporoza pot gasi de asemenea beneficii semnificative in utilizarea unui astfel de cadru.

Cadre de mers | scaun wc | TesaMedical.ro

Cadre de mers

Modele de cadre pliabile de calitate

Dintre modelele de cadre de mers care se pliaza, de la Tesa Medical, acestea de mai jos pot fi o alegere inspirata in acest sezon:

  • Cadru de mers pliabil si ajustabil pe inaltime – CMZ/KY 913 – este un produs accesibil ca pret, asigura stabilitate utilizatorului si se manevreaza cu usurinta. Se poate folosi ca si cadru pasitor, astfel ca utilizatorul nu va ridica intreaga greutate a dispozitivului de pe sol.
  • Cadru de mers pliabil, curbat, din aluminiu – CMZ 8207LS – se poate folosi in varianta fixa, care implica ridicarea intregii greutati a cadrului in timpul deplasarii, cu ambele maini, dar si drept cadru pasitor. Are doua randuri de manere de sprijin pentru un plus de siguranta.

In concluzie, este bine de stiut ca magazinul online Tesa Medical comercializeaza diferite produse care ajuta o persoana cu mobilitate redusa – de la echipamente care ajuta o persoana sa se deplaseze, pana la scaun wc si alte produse care contribuie la bunastarea vietii.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.