Motive pentru care poti sa consideri ca implantul dentar iti face viata mai frumoasa

Pierderea unui dinte echivaleaza pentru multi pacienti cu un real handicap, mai ales daca dintele in cauza este situat intr-o zona cu vizibilitate crescuta. Din pacate, pierderea dintilor nu este un fenomen rar, ci mai degraba destul de des intalnit. Unele accidente produse din neatentie si unele afectiuni gingivale sau parodontale pot determina pierderea dintilor.

Din fericire, exista noi metode de inlocuire a acestora. Un implant dentar in Bucuresti, la Elveto Dent, se poate dovedi o solutie ideala, pentru ca in timp nu necesita intretinere sau inlocuire, este compatibila organismului uman, iar forma si aspectul dintelui vor fi apropiate de cele naturale. In urma unor servicii, precum o extractie masea de minte sector 2, la clinica anterior mentionata, nu este necesara inlocuirea cu un implant dentar, insa atunci cand dintele pierdut era pozitionat in fata, iar pacientul nu mai poate zambi si vorbi cu incredere, se recomanda inlocuirea cu implant.

Beneficii estetice si functionale ale implantului dentar

Implantul dentar aduce in primul rand, beneficii de natura estetica. Acestea includ increderea in sine a pacientilor care pot sa vorbeasca si sa rada din nou cu incredere, dupa ce si-au pierdut un dinte. Specialistii elveto-dent.ro sustin ca implantul dentar nu are numai un rezultat temporar estetic, ci ofera siguranta unei danturi cat se poate de rezistenta pe termen lung. Imediat dupa inserarea implantului, vorbirea si masticatia sunt mult imbunatatite, daca igiena orala este mentinuta in mod corect.

In plus, implatul dentar este compatibil cu organismul, ceea ce exclude posibilitatea aparitiei unor reactii adverse sau a respingerii implantului. Se va stopa si atrofia osoasa, dar si efectul de deformare a gurii si a intregii fete, precum si imbatranirea prematura. Un implant dentar nu doar inlocuieste un dinte, ci protejeaza intreaga dantura si ofera sustinere pentru dintii limitrofi.

Implant dentar in Bucuresti | extractie masea de minte sector 2 | elveto-dent.ro

implant dentar in Bucuresti

Ce presupune procedura inserarii implantului dentar

Din fericire, inserarea implantului dentar nu este atat de dureroasa si de periculoasa cum se spune. Interventia nu dureaza mult si de cele mai multe ori este mai simpla decat o extractie dentara. Intreg procesul de vindecare se desfasoara pe o durata de pana la 6 luni, iar procesul de inserare dureaza cateva zeci de minute. Pacientul se va simti destul de confortabil in timpul acestei operatii, deoarece se va afla sub efectul anesteziei. Spre deosebire de lucrarile protetice fixe sau mobile, implanturile dentare confera o masticatie confortabila si un gust natural al alimentelor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.