Calculatoare Second Hand – prima alegere?

Ai nevoie de un calculator, un  laptop sau o multifuncțională, ai un buget limitat și încă trăiești dilema dacă merită să faci un considerabil efort financiar suplimentar și să îți cumperi dispozitivul nou-nouț sau merită să riști cumpărându-ți varianta second hand? Iată, în continuare, câteva motive pentru care ai putea să depășești dilema și să optezi, fără remușcări, la cea de-a doua variantă.

  1. Preț avantajos pentru o calitate competitivă și o performanță similară calculatorului nou. Dacă un calculator nou, odată defectat, vine la pachet cu costuri suplimentare de reparație, înlocuirea unei simple componente frizând, ca preț, echivalentul unui calculator mai vechi, dispozitivele IT second sau refurbished au trecut deja prin furcile caudine ale succesivelor testări și retestări, iar schimbarea componentelor, în cazul în care apare această situație, presupune costuri mult mai decente.
  2. În zona dispozitivelor second hand poți achiziționa un aparat aparținând unui brand cunoscut, performant (Fujitsu Siemens, HP, IBM, Dell etc), la prețul la care vei cumpăra un dispozitiv nou, produs al unui brand mai puțin cunoscut. Tehnologia pusă la dispoziție de calculatoarele second hand (dual core, qud core, i3 etc.), deși se poate afla cu câțiva pași în urma celei actuale, va furniza aceeași performanță și eficiență concretă ca sistemele noi, din nou, la prețuri semnificativ mai mici.
  3. Pentru cei mai mulți, tehnologia de ultimă generație nu este o necesitate. Dacă folosești PC-ul ca parte a rutinei zilnice, pentru a trimite e-mailuri, pentru a naviga pe internet sau a accesa rețelele de socializare, pentru a citi cărți electronice sau a viziona filme, atunci un simplu calculator, dotat cu minimum necesar, va fi suficient. Este inutil să arunci banii pe calculatoare de ultima generație, dacă nu folosești facilitățile pe care ți le pune la dispoziție.

www.it-sh.ro | Magazin online calculatoare si laptop-uri SH

Dacă te-ai decis, așadar, să optezi pentru dispozitive IT second hand, poți începe căutările pornind de la pagina www.it-sh.ro. Alături de oferte variate și flexibile din acest domeniu (de la laptopuri ieftine la calculatoare și multifunctionale sh), poți beneficia de consilierea corectă și  promptă a unei echipe de profesioniști care îți stau permanent la dispoziție.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.