Care sunt cele mai frumoase insule din Oceanul Indian?

Oceanul Indian se mandreste cu plaje pretioase, ape limpezi, turcoaz si peisaje minunate. Este considerat a fi una dintre cele mai atragatoare destinatii marine de pe Pamant. Situat in zona tropicala, Oceanul Indian gazduieste numeroase insule superbe care se intind pe tari si continente. Cei iubesc sa se relaxeze sub razele soarelui pot alege sa viziteze cateva insule din Oceanul Indian.

Top 4 insule din Oceanul Indian

  • Adesea privita ca un paradis pe Pamant, Maldive, tara insulara de vis se afla in Marea Laccadive, in sud-vestul Sri Lanka. Fermecatoare, exotice si cu totul spectaculoase, insulele Maldive se bucura de o clima de invidiat, cu peisaje verzi sub razele blande ale soarelui, pe tot parcursul anului. Ofera o viata marina vibranta, si un mediu subacvatic de o rara frumusete. Nu este de mirare ca insulele Maldive sunt cele mai indragite de scafandrii si snorkelers. Se recomanda vizitarea capitalei Malé, unde pot fi vizitate si admirate o multime de moschei si obiective turistice culturale.
  • Cu o istorie bogata care dateaza de la inceputul timpului si cu un patrimoniu cultural uimitor, Sri Lanka este o escapada uluitoare pe plaja, un punct de pornire pentru aventurieri, precum si o destinatie culturala magica, cu un aspect budist deosebit. Pune la dispozitia vizitatorilor 1.300 de km de plaje sublime, 9 parcuri nationale minunate si o viata marina incredibil de diversificata. Insula este de asemenea o destinatie populara pentru cumparaturi (una dintre cele mai bune din Asia de Sud). Ayurveda, sistemul medical din Sri Lanka, este cunoscut la nivel mondial pentru beneficiile sale miraculoase.
  • Madagascar este a patra insula ca marime din lume dupa Groenlanda, Noua Guinee si Borneo si este un punct incredibil de biodiversitate. Atat pasionatii de natura, cat si cei ai calatoriilor si aventurilor din Madagascar, vor ramane placut impresionati de cate lucruri pot face. Andohahela este un adevarat paradis, ce se intinde pe 80.000 de hectare. Cu 3 ecosisteme diferite, Andohahela este, de asemenea, casa copacilor numiti baobabs. Madagascar este o lume magica, diversa si plina de culoare, cu ceva pentru toata lumea.
  • Situata in acelasi ocean stralucitor al Indiei, in largul coastei de sud-est al Africii, insula Mauritius face parte din republica cu acelasi nume, alaturi de Cargados Carajos, Rodrigues si Insulele Agaléga. Inconjurata de al treilea cel mai mare recif de corali din lume, insula se mandreste cu o adevarata frumusete naturala.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.